Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Rolluik kapot? Laat het snel maken!

by Marcel on januari 29, 2019

Is uw rolluik kapot en wilt u deze snel laten maken? Dan bent u bij ROMASS aan het juiste adres. ROMASS is al sinds 1995 de herstel en onderhoudsspecialist van alle merken en typen rolluiken in België. Onze techniekers zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week beschikbaar om uw rolluik te maken. Dankzij onze uitgebreide netwerk van storingtechniekers zijn we altijd snel op locatie. Met spoed kunnen de techniekers binnen 2 uur uw rolluik maken. Dit komt omdat onze techniekers in heel België gepositioneerd zijn.

Redenen van een kapotte rolluik

Door veel gebruik te maken van een rolluik en slecht tot geen onderhoud kan het voorkomen dat er slijtage ontstaat aan de onderdelen. Slijtage kan ervoor zorgen dat een rolluik niet meer goed functioneert en dit kan gevaarlijk zijn. Veel voorkomende problemen met een rolluik zijn:

  • De rolluik gaat niet meer open of dicht
  • De motor is kapot
  • De lamellen zitten niet meer in de rails
  • Handzender werkt niet meer

Als u last heeft van een van deze veel voorkomende problemen bij een rolluik, dan is het verstandig om snel een gecertificeerde technieker in te schakelen.

De techniekers van ROMASS

U bent in goede handen bij de techniekers van ROMASS. Ze zijn professioneel opgeleid en hebben de juiste kennis om alle problemen op te lossen met uw rolluik. De techniekers hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van rolluiken waardoor ze alle problemen kunnen oplossen. Elk half jaar worden de techniekers bijgeschoold om up-to-date te blijven van de nieuwste technieken en modellen rolluiken. Daarnaast beschikken de techniekers een servicebus waarin een ruime voorraad aan onderdelen aanwezig is, om rolluiken te maken. Bijvoorbeeld motoren, kabels en handzender. Hierdoor wordt bij 95% van de interventies direct op plaats de rolluik gemaakt.

Om de veiligheid van klanten en techniekers te garanderen zijn alle service – en hersteltechniekers van ROMASS VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en zorgt voor een veilige werkomgeving, niet alleen voor de techniekers maar ook voor de klant.

Afspraak maken met een technieker

Wilt u een afspraak maken met een van onze techniekers? Dit kan eenvoudig en snel via onze website.  Vul de verschillende stappen in om een aanvraag in te dienen. ROMASS zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken. Dan zal een technieker langskomen op de afgesproken datum om uw rolluik snel en veilig te maken.

Voor meer informatie over onze diensten kunt u terugvinden op onze website of neem telefonisch contact op 078/484996.