Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Rolpoort herstelling? Schakel direct een vakkundige technieker in

by ARTICULUS.nl on november 13, 2018

Een rolpoort herstelling is een lastige klus. Om gevaarlijke situaties te voorkomen adviseren wij van ROMASS Business om de herstelling te laten uitvoeren door een vakkundige technieker. De techniekers van ROMASS Business zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen poorten. We begrijpen dat een defecte rolpoort grote gevolgen kan hebben voor de bedrijfsprocessen van een firma. Daarom staan onze techniekers 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar.

Rolpoort herstelling

De techniekers van ROMASS Business hebben jaren lange ervaring in het herstellen en onderhouden van alle merken en types rolpoorten, industriepoorten, en laad en lossystemen. Veel problemen ontstaan door slijtage van de onderdelen van een poort. Slijtage kan ontstaan door intensief gebruik van de poort. Hierdoor kunnen problemen ontstaan zoals een defecte motor, een gebroken kabel of lamellen die uit de rails zijn. Onze vakkundige techniekers lossen het probleem op voor uw firma.

Al onze techniekers beschikken over een servicebus met een voorraad reserveonderdelen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen de meeste problemen direct op locatie opgelost worden. Versleten onderdelen worden direct vervangen, waardoor onze klanten geen lange wachttijden hebben.

2 uur service

Wanneer u gebruikt wilt maken van onze 2 uur service kunt u een servicecontract afsluiten. Wanneer u een servicecontract heeft afgesloten bij ROMASS Business ontvangt u jaarlijks de wettelijke keuring en onderhoudsbeurt die een rolpoort moet ondergaan. Daarnaast heeft u met servicecontract recht op onze storingsdienst. Indien u een urgente storing heeft, staat er binnen 2 uur een technieker bij u op locatie om de storing te herstellen. Zo ondervindt u als klant van ROMASS Business zo min mogelijk overlast van een defecte rolpoort.

Technieker inschakelen

Via de website van ROMASS Business kunt u snel en eenvoudig een technieker inschakelen voor een rolpoort herstelling. Doorloop de verschillende stappen in ons aanmeldingsformulier en dien snel en eenvoudig een aanvraag in. Wij nemen contact met u om een afspraak in te plannen voor de herstelling. Een van onze ervaren techniekers komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om de herstelling uit te voeren. Na afloop ontvangt u een rapportage waarin beschreven staat welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd.

Voor meer informatie over onze diensten of servicepakketten kunt u terecht op onze website of contact met ons opnemen.