Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Rolpoort maken met ROMASS

by ARTICULUS.nl on december 11, 2018

Moet u uw rolpoort maken en weet u niet waar u moet beginnen? ROMASS helpt u hier graag bij. Een defecte rolpoort levert altijd vervelende situaties op. U wilt natuurlijk dat dit probleem zo snel en goed mogelijk opgelost wordt. De techniekers van ROMASS staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Ze zijn gepositioneerd in heel België en er is daarom altijd een technieker bij u in de buurt.

Rolpoort maken

Interventies aan rolpoorten worden vaak veroorzaakt door frequent gebruik en/of slecht onderhoud. Hierdoor kan er slijtage en gaat een rolpoort kapot. De kans op slijtage kunt u verlagen door jaarlijks uw rolpoorten te laten onderhouden bij ROMASS. Daarnaast zorgt het goed schoon houden van de rolpoort er ook voor dat de poort minde snel slijt. Indien er toch onverhoopt een storing ontstaan aan uw rolpoort dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar aankloppen bij ROMASS voor professioneel hulp. Onze techniekers zijn professioneel opgeleid en worden elk half jaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen.

Al onze servicetechniekers beschikken over een werkbus met een groot voorraad van onderdelen van alle merken waardoor ze in staat zijn om 95% van de herstellingen direct ter plaatse op te lossen.

Afspraak maken met een technieker

Wilt u een van de ervaren techniekers van ROMASS inschakelen voor het maken van uw rolpoort? Dit kan snel een eenvoudig via onze website. Door de stappen in ons online formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen. Wilt u liever telefonisch een afspraak inplannen? Geen probleem. Wij zijn bereikbaar op 078/484996.

Meer informatie over onze storingsdienst kunt u terug vinden op onze website