Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Salaris berekenen

by ARTICULUS.nl on juli 25, 2018

Het gaat goed met de werkloosheid in Nederland. Dat klinkt een beetje krom, maar in dit geval betekent het dat de werkloosheidspercentage in Nederland weer lager wordt, nadat het was gestegen ten tijde van de economische crisis. We werken dus weer meer in Nederland. Althans, de mensen die willen werken, kunnen dat ook in meer gevallen. Was het werkloosheidspercentage een jaar geleden nog 5,1%, nu is dat minder dan 4%. Van de werkzame beroepsbevolking (15 tot 75 jaar) van bijna negen miljoen mensen, zijn er iets meer dan 300.000 mensen werkloos.

Goed, genoeg met getallen gesmeten. Over het algemeen vindt de werknemer zijn werk leuk. In ieder geval zouden veel mensen niet weten wat ze anders de hele dag zouden moeten doen, als ze geen werk zouden hebben. Het is ook een van de redenen waarom het ontzettend vervelend kan zijn als je wel actief op zoek bent naar werk, maar nergens aan de bak kunt. Je voelt je niet nuttig. Je hoort vaak dat het fantastisch moet zijn om van je hobby je werk te maken. En natuurlijk is dat ook zo. Maar er zijn en blijven altijd verschillen tussen deze twee. Arbeid heeft een bepaald nut voor de maatschappij, terwijl een hobby dit niet zal hebben. Dat is juist voor de individu zeer nuttig.

Natuurlijk is werk niet altijd een feestje, maar gelukkig krijg je ervoor betaald. Wil je weten of je genoeg verdient of wat je ergens anders zou verdienen. Gebruik dan een bereken salaris tool. Bent u verantwoordelijk voor het uitkeren van salaris, bijvoorbeeld omdat u mensen in dienst heeft en wilt u dit vergemakkelijken? Gebruik dan de selfservice tool en wordt een manager self service. Zo, dan bent u weer helemaal op de hoogte wat betreft werk en vergoeding hiervan. Werken willen we allemaal, maar voor niets gaat de zon op natuurlijk.