Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Schiponderhoud scheepschroef polijsten | Hoe, wat en wanneer?

by gerardkempers on maart 23, 2021

Schepen varen natuurlijk in water. En dat kan maar één ding betekenen. Na verloop van tijd zal het metaal wat zich onder water bevind beginnen met roesten. Waaronder ook de scheepsschroef. Hierdoor kan de vaart van het schip afnemen omdat de scheepsschroef begint te schuren tegen de zijkanten. En dat terwijl je als schipper natuurlijk zo snel en efficiënt mogelijk wilt varen. Om dit op te lossen kunnen we een van onze diensten toepassen. Namelijk de scheepsschroef polijsten. Daarmee zorgen we dat het schip weer kan varen alsof er niets aan de hand is.

Hoe gaat het polijsten van de scheepsschroef in zijn werk?

Voor het polijsten hoeft de schroef niet van het schip afgehaald te worden. Ook hoeft het schip niet uit het water gehaald te worden. De werkzaamheden vinden allemaal onder water plaats. Het enige wat er moet gebeuren is dat het schip op een veilige plek is en dat de motor natuurlijk uit staat. De rest regelen wij. Onder werknemers beschikken ieder over een duikbrevet en hebben meerdere jaren ervaring in het vak. Het schip zal binnen de kortste keren dus weer varen als nieuw.

Waarom zou u de scheepschroef laten polijsten?

Een scheepsschroef polijsten mag niet onderschat worden. Het is namelijk een manier om kosten te besparen in zowel onderhoud van het schip als in brandstofkosten en natuurlijk tijd. Met een goed gepolijste scheepsschroef kunt u sneller varen met minder brandstofverbruik. Daarbij voorkomt een regelmatige onderhoudsbeurt van de scheepsschroef toekomstige kosten die hoog op kunnen lopen. Een scheepsschroef vervangen omdat deze niet goed onderhouden is kost een fortuin. Wees er daarom op tijd bij! Voorkomen is beter dan genezen en met onze werknemers en onze jarenlange ervaring bent u aan het juiste adres voor deze klus. Binnen de kortste keren bent u weer op volle toeren onderweg naar de volgende bestemming.