Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Schuifdeur repareren

by ARTICULUS.nl on november 6, 2018

Voor veel bedrijven zijn schuifdeuren belangrijk voor het proces en daarom kan een defecte schuifdeur vervelende gevolgen met zich mee brengen. ROMASS Business is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor klanten met een defecte schuifdeur. Onze professionele monteurs staan 24/7 voor u klaar om een reparatie aan uw schuifdeur uit te voeren. Aarzel dus niet te snel en neem bij een defecte schuifdeur contact op met ROMASS Business zodat uw bedrijfsproces niet in gevaar komt.

Schuifdeur defect

Heeft u een defect schuifdeur? Neem dan z.s.m. contact op met ROMASS Business. Onze monteurs zijn snel op locatie en dankzij ons uitgebreid assortiment kunnen de meeste schuifdeuren ter plaatse gerepareerd worden. De monteurs van ROMASS business zijn professioneel opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold zodat ze op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en modellen deuren. Wij van ROMASS Business vinden niks belangrijker dan de veiligheid van zowel de klant als de monteurs. Om de veiligheid te kunnen waarborgen zijn alle monteurs VCA gecertificeerd, waardoor ze tijdens de reparatie een veilige werkomgeving kunnen creëren voor zowel zichzelf als voor de klant. De grootste problemen van schuifdeuren worden veroorzaakt door de motor en rails. De meeste problemen kunt u voorkomen door jaarlijks een onderhoud te laten verrichten aan uw schuifdeuren. Naast dat dit problemen voorkomt is het ook wettelijk verplicht voor uw eigen veiligheid. Het is ook belangrijk om naast het onderhoud zelf de schuifdeuren schoon te houden zodat er niet al te veel vuil tussen blijft en hierdoor een storing wordt veroorzaakt.

Monteur inschakelen

Heeft u een professionele monteur nodig voor het repareren van uw defect schuifdeur? Dan bent u bij ROMASS Business aan het juiste adres. U kunt via onze website snel en eenvoudig een afspraak indienen door de verschillende stappen in het formulier in te vullen. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Geen probleem. U kunt bellen naar 085-0290622