Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Schuttingen: de ideale tuinafscheiding

by Marloes83 on oktober 4, 2019

Niemand heeft graag pottenkijkers in zijn of haar tuin. Dan mogen de buren nog leuke mensen zijn, toch hoeven ze niet per se alles te weten wat er in jouw tuin voorvalt. Niet toevallig dan ook dat de meeste mensen op zoek gaan naar een manier van tuinafscheiding. Een haag laten groeien is een optie, maar dat duurt jaren. Voor snel resultaat wat privacy betreft is een schutting dan ook de ideale oplossing.

Een weelde aan opties
Dag in en dag uit genieten van het mooie weer zonder je zorgen te moeten maken om spiedende blikken? Dan kies je vanzelfsprekend voor een schutting. Bij een schutting is er in de regel geen doorkijk meer mogelijk en bovendien mogen ze vrij hoog gebouwd zijn. In de tuin achter het huis mag een schutting immers tot twee meter hoog komen. Komt daar nog eens bij dat je als moderne mens heel wat mogelijkheden hebt. Er zijn de bekende schuttingen uit hout of beton, maar ook natuurlijke materialen zoals bamboe, wilgentenen, riet tot zelfs kokosschuttingen. Materialen die niet alleen voor een groene vibe zorgen, maar vaak ook geluidswerende eigenschappen in zich dragen. Zo kan een kwaliteitsvolle schutting van Kuhlkamp al snel tot 30 decibel van het omringende lawaai doen verdwijnen. Geen overbodige luxe als je een tuin hebt nabij een drukke straat.

De voordelen van een schutting
Eerst en vooral plaats je natuurlijk een schutting om privacy in jouw tuin te creëren. Een dergelijk bouwwerk plaatsen heeft echter nog andere voordelen. Zo is het een extra obstakel voor mogelijke indringers. Een schutting van goed twee meter overklimmen is al een stukje moeilijker dan simpelweg jouw erf opwandelen. Heb je een trouwe viervoeter thuis rondlopen? Dan is een tuinafscheiding een must om deze binnen het erf te houden. Een schutting is hier de ideale oplossing voor.