Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

SEO Advies MKB adviseert EBO van Weel over zoekmachine optimalisatie

by SEO Advies MKB on november 16, 2013

Reek, 15 november 2013 –  SEO Advies MKB adviseert EBO van Weel bij het optimaliseren van haar nieuwe website.

EBO van Weel is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens, carrosseriebouw en verkeerssystemen. De producten van EBO van Weel onderscheidden zich door een snelle levertijd, maatwerk en kwaliteit.

Onlangs heeft EBO van Weel een vernieuwde website geïntroduceerd. Daarbij heeft zij SEO Advies MKB gevraagd haar te helpen met de zoekmachine optimalisatie. Het advies bestaat uit het op de juiste manier gebruiken en inzetten van de verschillende elementen voor zoekmachine optimalisatie. De zoekmachine optimalisatie richt zich voor EBO van Weel op de producten: aanhangwagens, carrosseriebouw en verkeerssystemen.

Door zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter gevonden, trekt de website meer bezoekers en kunnen ondernemers meer leads genereren.

Over EBO van Weel

EBO van Weel is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van aanhangwagens, carrosseriebouw en verkeerssystemen. A. van Weel is de oprichter van het bedrijf en is in 1963 gestart vanuit een garage naastgelegen aan het huis. De producten van EBO van Weel onderscheidden zich door een snelle levertijd, maatwerk en kwaliteit. Van Weel wist hiermee een succesvol bedrijf op te zetten en dit succes weer om te zetten in nieuwe ontwikkelingen voor de markt. Kijk voor meer informatie op http://www.ebovanweel.com

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op http://www.seoadviesmkb.nl.