Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

SEO Advies MKB ondersteunt Badkamergoedkoop.nl met het optimaliseren van haar webshop

by SEO Advies MKB on maart 26, 2014

Badkamergoedkoop.nl is een nieuwe webwinkel voor badkamers en sanitair. Zij heeft de hulp ingeroepen van SEO Advies MKB om haar webwinkel te optimaliseren voor zoekmachines, zodat zij goed gevonden wordt op internet.

Topkwaliteit badkamers en sanitair voor de beste prijs

Consumenten die op zoek zijn naar topkwaliteit badkamers en sanitair voor de beste prijs, zijn bij Badkamergoedkoop.nl aan het juiste adres. Badkamergoedkoop.nl heeft een breed assortiment aan badkamers en sanitair van A-merken, waaronder Geberit, Grohe, Villeroy & Boch en Sphinx. Zij kan de laatste trends tegen de goedkoopste prijzen in Nederland leveren met zeer korte levertijd. Dat is beslist een goede koop!

Webwinkel met breed assortiment

Badkamergoedkoop biedt topkwaliteit badkamers en sanitair voor de beste prijsDe webwinkel van Badkamergoedkoop.nl biedt een breed assortiment aan baden, douches, toiletten, badmeubels, wastafels, kranen, verwarming en aanverwante assessoires. Consumenten kunnen keuzes maken uit diverse A-merken en producten van topkwaliteit, naar ieders smaak en wens. De webwinkel is overzichtelijk opgezet met duidelijke categorieën en producten, zodat consumenten snel en makkelijk hun gewenste keuzes vinden en kunnen bestellen.

Geoptimaliseerde webshop

Badkamergoedkoop.nl heeft de hulp ingeroepen van SEO Advies MKB om haar webshop te optimaliseren voor zoekmachines. Daarmee wordt de webshop goed gevonden door consumenten die op zoek zijn naar een badkamer of sanitair. De optimalisatie richt zich op de juiste invulling van de categorie- en productpagina’s in de webshop, zodat deze goed geïndexeerd worden door zoekmachines. Dit begint al met de juiste productinformatie en -beschrijvingen in het ERP systeem, van waaruit de webshop wordt gevuld.

Over Badkamergoedkoop.nl

Badkamergoedkoop.nl is een nieuwe webshop voor badkamers en sanitair. Bij Badkamergoedkoop.nl vindt u topkwaliteit badkamers en sanitair van A-merken voor de beste prijs. Dat is beslist een goede koop! Kijk voor meer informatie op de website van Badkamergoedkoop.nl.

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de website van SEO Advies MKB.