Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

SEO Advies MKB ondersteunt Villa Xenofilia

by SEO Advies MKB on november 21, 2013

SEO Advies MKB ondersteunt Villa Xenofilia bij het optimaliseren van haar website.

Luxe vakantievilla’s met zorg

Villa Xenofilia verhuurt luxe vakantievilla’s en vakantiewoningen aan de Costa Blanca in Spanje.  De vakantiehuizen gelegen in Moraira en Javea bieden niet alleen luxe, maar ook voorzieningen voor minder validen en gehandicapten.  Zo zijn een aantal vakantievilla’s goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, zijn er aangepaste badkamers en heeft het zwembad een zwembadlift. De vakantiewoningen zijn prachtig gelegen met zwembaden, tennisbanen en nabij golfbanen.

Website met overzicht vakantiewoningen

Ter promotie van de vakantievilla’s aan de Costa Blanca in Spanje heeft Villa Xenofilia een website met een overzicht van alle vakantiewoningen. Om goed gevonden te worden door potentiële klanten, die een luxe vakantievilla in Spanje zoeken of een vakantiewoning met zorg, heeft Villa Xenofilia de hulp ingeroepen van SEO Advies MKB om haar te ondersteunen met zoekmachine optimalisatie.

Advies over SEO en social media

Op basis van de belangrijkste zoektermen heeft SEO Advies MKB tips en adviezen gegeven  waarmee de website beter wordt gevonden, meer bezoekers trekt en meer klanten genereert. Het advies omvatte tevens de inzet van social media kanalen als Twitter, Facebook en Google+ ter verdere promotie van de vakantievilla’s. De integratie van deze social media kanalen op de website geven bezoekers en klanten de mogelijkheid hun ervaringen te delen en de vakantiewoningen te promoten bij anderen.

Over Villa Xenofilia

Villa Xenofilia verhuurt luxe vakantievilla’s en vakantiewoningen aan de Costa Blanca in Spanje.  De vakantiehuizen gelegen in Moraira en Javea bieden niet alleen luxe, maar ook voorzieningen voor mindervaliden en gehandicapten. Kijk voor meer informatie op de website van Villa Xenofilia.

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de website van SEO Advies MKB.