Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

SEO Advies MKB ondersteunt Willem Kant Coaching met website optimalisatie

by SEO Advies MKB on september 10, 2014

Willem Kant Coaching heeft SEO Advies MKB ondersteuning gevraagd bij het optimaliseren van haar website voor zoekmachines. Door de optimalisatie wordt Willem Kant Coaching beter gevonden op haar dienstverlening.

Mental coaching voor particulieren, groepen en bedrijven

Willem Kant is mental coach voor particulieren, groepen en bedrijvenWillem Kant is “mens-en-organisatiefilosoof”. In zijn werk kwam hij tot de conclusie dat de heersende denk- en werkwijzen eerder beperkend zijn voor mens en organisatie dan stimulerend. Met zijn ruime ervaring als mental coach heeft hij een eigen visie kunnen ontwikkelen op coaching van individuen en groepen, die leidde tot de filosofie van het “Kerndenken”. Het is een filosofie die mens en organisatie hun werkelijke waarde laat zien en hieraan vervolgens alle ruimte geeft, zodat ze kunnen groeien in kwaliteit ongehinderd door vastzittende denkbeelden.

Business, beroepskeuze en studiekeuze coaching

Zowel particulieren, groepen als bedrijven kunnen bij Willem Kant terecht voor coaching en begeleiding. Met zijn ruime coachingservaring biedt hij ondersteuning op het gebied van mental coaching, groepscoaching, business coaching, executive sparring en counseling. Daarnaast begeleidt hij scholieren, studenten en afstudeerders met studiekeuze en beroepskeuze coaching. De coaching van Willem Kant kenmerkt zich als concreet, betrokken en effectief.

Beter gevonden worden door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Voor de optimalisatie van haar website voor zoekmachines heeft Willem Kant Coaching ondersteuning gevraagd aan SEO Advies MKB. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt de website beter gevonden door mensen en bedrijven die op zoek zijn naar coaching en begeleiding. Willem Kant Coaching is daarnaast ook actief op Social Media, zoals Facebook, LinkedIn en Google+. Via deze social media kanalen informeert Willem Kant zijn volgers over nieuws, ontwikkelingen en zijn dienstverlening op het gebied van mental coaching.

Over Willem Kant Coaching

Willem Kant is mental coach voor life, loopbaan en business coaching. Concreet, betrokken en effectief. Als je wilt dat er echt iets gebeurt… Samen komen we er(uit)! Voor particulieren, groepen en bedrijven biedt Willem Kant mental coaching, groepscoaching, business coaching, execurtive sparring en counseling, studikeuze en beroepskeuze coaching. Kijk voor meer informatie op de website van Willem Kant Coaching.

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de website van SEO Advies MKB.