Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

SEO Advies MKB optimaliseert website van Maasland Installatiekring

by SEO Advies MKB on juni 14, 2014

Maasland Installatiekring heeft SEO Advies MKB ingeschakeld voor het optimaliseren van haar website. Daarmee wordt Maasland Installatiekring beter gevonden op internet.

Samenwerking tussen groothandel en installateurs

badkamer-maasland-installatiekringMaasland Installatiekring is een samenwerkingsverband tussen groothandel GK Scholte en aangesloten installateurs in het Maasland. GK Scholte is een groothandel voor sanitair, verwarmings- en loodgietersartikelen met een showroom gevestigd in Oss. De aangesloten installateurs kunnen gebruikmaken van de showroom. Zij kunnen hun klanten badkamers en sanitair laten uitzoeken en bestellen, waarna de installateur vervolgens de plaatsing en aansluiting verzorgt.

Showroom met badkamers en sanitair

De showroom van Maasland Installatiekring bevat een breed assortiment aan badkamers en sanitair. Consumenten kunnen volop ideeën opdoen en een ontwerp laten maken voor het sanitair of de badkamer naar hun smaak. De producten kunnen ze vervolgens direct bij de groothandel bestellen en deze òf zelf installeren òf door een aangesloten installateur laten plaatsen en aansluiten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Maasland Installatiekring heeft SEO Advies MKB ingeschakeld voor het optimaliseren van haar website voor zoekmachines. Door zoekmachine optimalisatie (SEO) wordt de website beter gevonden door consumenten die op zoek zijn naar een badkamer of sanitair. Maasland Installatiekring is daarnaast ook actief op Facebook, waar zij haar volgers regelmatig informeert over nieuwe producten en ontwerp-ideeën voor badkamers en sanitair.

Over Maasland Installatiekring

Maasland Installatiekring is een samenwerkingsverband tussen GK Scholte, groothandel in sanitair, verwarmings- en loodgietersartikelen, en aangesloten installateurs. Maasland Installatiekring stelt consumenten in staat badkamers en sanitair direct bij de groothandel te bestellen en zelf of door de installateur te laten plaatsen. Kijk voor meer informatie op de website van Maasland Installatiekring.

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de website van SEO Advies MKB.