Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Smartphones voor ouderen

by Forresult - Experts in online on oktober 30, 2015

Amplicomms;  mobiele telefoons voor senioren

Als merk van het internationaal bekende bedrijf Audioline levert Amplicomms al tientallen jaren speciale telefoons en andere apparaten voor senioren, slechthorenden en slechtzienden. De functies van de apparatuur zijn volledig aangepast op de behoeften van personen met audiovisuele beperkingen. Zo zijn de telefoons uitermate geschikt voor gebruik met hoortoestellen en hebben ze een zeer luid ontvangst. Alle amplicomms producten onderscheiden zich door een hoog gebruiksgemak.

Smartphones speciaal voor ouderen

Smartphones die speciaal ontwikkeld zijn voor senioren hebben een overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. De batterij heeft een lange levensduur, de mobiel hoeft niet elke dag aan de lader. Dat vergroot het gebruiksgemak aanzienlijk! Er zijn verschillende smartphones voor ouderen verkrijgbaar, met of zonder touchscreen maar ook met handige, grote knoppen voor groot gebruiksgemak.

De ideale oplossing voor iedere gebruiker

Senioren telefoons bieden ouderen de mogelijkheid om mobiel te blijven op een apparaat wat makkelijker in gebruik is dan een reguliere smartphone. Wie moeite heeft met kleine schermen en minitoetsen of het toestel alleen wil gebruiken voor bellen en sms’en heeft aan een simpel seniorentoestel voldoende. Zo kan heeft het volume meer vermogen. Voor het opladen zijn geen kleine stekkertjes nodig. Sommige seniorentelefoons beschikken over een speciale (zelf in te stellen) noodknop.