Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Smoothie bar | Een gezond drankje voor de vitaminen boost

by gerardkempers on januari 3, 2020

Aardbeien, sinaasappel, banaan, kiwi, ananas, mango, perzik, kruiden, zuivel, bosvruchten, spinazie en ga zo nog maar even door. Het zijn allemaal ingrediënten voor een overheerlijke smoothie. Goede combinaties van deze fruit, groente en zuivel soorten in de blender zorgen voor een overheerlijk en gezond drankje. De smoothie is steeds populairder. Nu het nieuwe jaar is in gegaan beginnen de goede voornemens weer. Mensen beginnen massaal een dieet en willen gezonder eten in het nieuwe jaar. Een smoothie bar past hier perfect bij. Evenementen zijn vaak erg ongezond en er zijn weinig gezonde snacks te vinden. Ook op festivals vind je vaak eettentjes die veel fastfood verkopen. Om dit gezonder te maken, kun je een smoothie bar huren waarbij de lekkerste en gezondste sapjes voor je bereid worden.

 

Smoothie bar op evenementen

Het maakt eigenlijk niet veel uit voor welk evenement u een smoothie bar wilt huren. De bartenders komen met liefde naar u toe. Of u nu een congres, beurs, festival of een heel ander soort evenement organiseert, niets is te gek. Zeker omdat congressen vaak bekend staan als saaie gelegenheden waarbij enkel grote kannen koffie staan met stapels kop en schotels is een bar met smoothies zeker een aanrader. Naast het feit dat het een fris drankje is geeft het uw gasten ook nog eens een boost aan vitaminen. Hierdoor krijgen ze meer energie waardoor ze de dag ook langer vol kunnen houden.

 

Andere bars

Het is naast de smoothie bar ook mogelijk om verschillende andere bars in te huren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koffie bar, een luxe thee bar met de heerlijkste thee combinaties, ijsthee bar of thee cocktails. De lekkerste drankjes kunnen gemaakt worden. Dit geeft uw evenement een echte boost en zorgt ervoor dat uw gasten een onvergetelijke belevenis meemaken. Wilt u uw gasten laten genieten van heerlijke drankjes waardoor de beleving van het evenement nog beter wordt? Huur dan één van deze bars in.