Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Smoothie bar, ideaal voor op uw evenement

by gerardkempers on april 13, 2018

Smoothie bar huren

Naast de standaard koffie bar waarbij je kan genieten van de beste koffie gemaakt door gecertificeerde barista’s en de wat meer uitzonderlijke thee bar, is het ook mogelijk om een heuse smoothie bar op locatie te huren. De bartenders van de smoothie bar zijn in staat om de lekkerste smoothies voor U te maken met vers fruit. Daarbij is het ook mogelijke om een heuse smoothie foodtruck te huren om op deze manier, een nog betere ervaring te geven aan uw bezoekers.

 

De smoothies zelf

De smoothies worden in de foodtruck op uw locatie gemaakt door bartenders. Zij zullen ter plekke de smoothies voor u maken met het beste fruit, groente, zuivel, sappen en kruiden. De smoothies zitten vol met vitamines en zijn dus naast erg lekker, ook gezond.

 

Smoothie bar huren op evenementen en festivals

Naast dat de foodtrucks een trend zijn geworden en niet meer weg zijn te denken van evenementen, kiezen mensen ook steeds meer voor verse dingen en vitamines. het huren en vervolgens aanbieden aan de gasten van een smoothie bar past natuurlijk uitstekend binnen deze trend. Het vervult perfect de behoefte van de mensen naar een smoothie en het is bovendien erg hip om smoothies te serveren.

Bij de smoothie bar die U huurt zijn niet alleen de standaard smoothies beschikbaar, maar ook andere recepturen. Zo is het ook mogelijk om zelf een smoothie samen te stellen. Hieronder staan een aantal voorbeeld recepturen die door de bartenders bedacht en geserveerd zijn.

  • Pineapple Passion: ananas, banaan, yoghurt, ananassap en een topping met verse passievrucht.
  • Forest Fruit Breeze: aardbeien, bosvruchten puree en cranberrysap.
  • Spicy Mango: spaanse peper, mango puree, vanille en sprite.

 

Smoothie bar op maat

Het huren van de bar gaat geheel op maat. Zo worden er allerlei afspraken gemaakt om de huur helemaal naar U af te stemmen. Voor meer informatie kunt U een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Smoothie bar, festivals, evenementen, gezond