Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Snelroldeur – een logistieke voorsprong!

by gerardkempers on december 3, 2018

Snelroldeur – een logistieke voorsprong!

Voor bedrijven, en ook diverse overheidsinstanties, is snelheid van groot belang. Zo zal snelheid bij de één een logistiek voordeel bieden en bij de ander reactie tijd verhogen. De techniek van tegenwoordig biedt hier op veel vlakken mogelijkheden in. Denk aan geautomatiseerde systemen, speciale protocollen en handelswijzen. In andere situaties zal het uit veiligheidsoverwegingen zijn. Daarom biedt de snelroldeur een enorm voordeel in logistieke processen die om snelheid gaan. Nooit meer hoeven wachten op een trage roldeur, dat zou zoveel makkelijker zijn!

Hier worden tegenwoordig diverse oplossingen voor aangeboden. Er zijn namelijk verschillende type deuren om te voorzien in allerlei omgevingen. Zo kan in de ene situatie een snelroldeur voldoen om responsetijd van de brandweer te verhogen. Anderzijds kan het ook vuil bij clean rooms vandaan halen door de hoge snelheid of ongewenste gasten tegenhouden bij garages.

Snelroldeur

Dit type deur is gemaakt met geavanceerde technieken om enorm snel te bewegen. Dit kan op basis van beweging, met een knop of geautomatiseerd, afgestemd op de behoefte van de klant. Hiermee kunt u als organisatie veel logistieke voordelen mee opdoen omdat er nooit meer gewacht hoeft te worden op een trage roldeur. Uiteraard zal niet ieder type snelroldeur voldoen in elke situatie. Zo kan het bij de een van belang zijn dat er aanrijdbeveiliging op zit en bij de ander moet het hermetisch sluiten. Doormiddel van gepatenteerd Serie S techniek bent u er in elk geval van verzekerd dat u een snel bewegende deur heeft!

Hoe snel?

Hoe snel is zo’n speciale snelroldeur en hoe biedt het u voordeel ten opzichte van uw concurrent? Dat is inmiddels gemeten! Met dit type deur bent u erg snel, want de deur opent zichzelf met een snelheid van 4m/s en sluit ook weer met 1m/s.

Meer informatie

Bent u benieuwd geworden naar hoe een snelroldeur in uw situatie een voordeel kan bieden en wat uw opties zijn? Lees dan snel verder op de website of bel even voor vrijblijvend advies!