Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Spanjaarden gaan hun huis verhuren. Doe er je voordeel mee!

by jandiederik on januari 31, 2013

Neem een tweede huis in spanje. verhuren koopwoning!

Het is een droom die velen nederlanders hebben; een tweede huis in Spanje. Hiervoor moet je natuurlijk wel financieel in de mogelijkheid zijn. Men praat over kredietcrisis, maar meer en meer nederlanders beginnen aan een tweede casa in spanje. Dit is dan ook gemakkelijk, want spanjaarden zijn massaal begonnen met verhuren koopwoning. Er staan dus veel huizen vrij om tijdelijk te huren.

Meer en meer spanjaarden starten met verhuren eigen woning

Denk je er stiekem over om een tweede huis te huren in Spain? Doe dit dan nu! Het is namelijk zo dat de huisprijs op dit moment gigantisch laag zijn. Als je een huis in spanje wil huren of kopen is het nu dus het perfecte tijdstip. In nederland waren de huizen eerst duur en dit is ook gezakt. Zo ging het ook in spanje want een paar jaar terug waren ze nog erg duur. Door die dure prijs gingen huizen leeg blijven staan en dit heeft weer veel met de prijs gedaan. Het huizenprijslevel is nu even hoog (beter gezegt laag) als zes jaar terug. Goeie deal dus. Verder beginnen steeds meer spanjaaren met het verhuren eigen woning. Er is dus erg veel keus en in Spanje hebben ze kwalitatief gezien ook hele goed huizen. Topinvestering dus!

Spaanse mensen gaan hun huis verhuren. Pluspunten tweede casa in Spanje

De vraag wordt vaak gesteld: waarom neem je nou een tweede huis in Spanje? Het is een prachtig land. Daarom staan nederlanders er ook van te kijken dat spanjaarden hun huis verhuren.Wat fijn is aan spanje is sowieso het heerlijke weer en de perfecte ligging aan zee. Het is goedkoop en gemakkelijk om met ryanair naar Spanje te vliegen. Daarbij is gebleken dat spanjaarden ontzettend gastvrij zijn en de spaanse keuken is ook heerlijk. Je kunt spanje bezoeken voor kalmte en ontspanning, maar als je los wil gaan in een stad is dit ook geen probleem.

De reden dat spanjaarden hun huis tijdelijk verhuren

Conclusie: om welke reden willen spaanse hun huis tijdelijk verhuren aan al die toeristen. Men heeft er geen antwoord op, behalve dan dat het geld oplevert. Het is het slimste om niet verder te zoeken naar een antwoord op de vraag en gewoon lekker op zoek te gaan naar een 2e huis aan zee in spain. Hier kunnen nederlanders lekker ontspannen, wat zeker aan te raden is. Spanjaarden hebben dit niet meer nodig natuurlijk.