Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Stalen buispalen verwerken in de fundering voor optimale mogelijkheden

by gerardkempers on januari 20, 2021

Funderingen worden overal gebruikt. De meeste mensen weten dat nu wel. Maar naast woningen worden funderingen ook gebruikt bij bijvoorbeeld treinstations of grote standbeelden. Allemaal om te voorkomen dat deze wegzakken of kapot gaan door trillingen. Maar door de jaren heen worden funderingen natuurlijk constant ontwikkeld om steeds betere funderingen te kunnen plaatsen. Een van de ontwikkelingen die wij ook gebruiken in onze werkzaamheden is het implementeren van stalen buispalen in funderingen. Dit biedt voordelen ten opzichte van het gebruiken van de normale manier van funderingen aanleggen. Welke voordelen we hier allemaal mee kunnen bereiken lees je in dit artikel.

De implementatie van buispalen

Het gebruik van stalen buispalen in funderingen biedt een groot voordeel. Namelijk dat we met het gebruik van deze palen een lager gewicht kunnen krijgen. Een holle buis heeft minder gewicht dan een massieve betonnen pilaar. Door dit lagere gewicht kunnen we de druk opvoeren tot op een bepaald niveau. Wanneer we dit niveau hebben bereikt staat het huis op een fundering die zoveel druk draagt, dat er geen ruimte meer is voor trillingen. De fundering staat helemaal strak. Daarbij zorgen de metalen buizen ook nog eens voor extra stevigheid. Hierdoor kunnen we huizen voorzien van een fundering die een paar tientallen jaren geleden nog niet denkbaar was. De mensen die nu schade oplopen door de vele trillingen en bevingen in Groningen zouden deze funderingen nu goed kunnen gebruiken.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze manieren van werken en alle mogelijkheden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren kun je op onze website kijken of contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om samen met ons de mogelijkheden te bekijken voor het aanleggen van funderingen in bijvoorbeeld een groot nieuwbouwproject. Wacht dus niet te lang! Dan kunnen we eerder beginnen en is het eindproject eerder klaar. Er zijn al huizen te kort, dus laten we geen tijd verspillen!