Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Stap terug in het leven met een groepsdiner

by gerardkempers on juli 20, 2021

Na een jaar van afstand, handen wassen en sociale beperkingen begint het leven langzaam weer een beetje op gang te komen. Natuurlijk weet niemand precies wat we kunnen verwachten, maar we gaan uit van het beste. Met alle vaccinaties en testmogelijkheden is de horeca in ieder geval weer in staat om de deuren te openen. Stap terug in het normale leven en geniet van een heerlijke dag met vrienden of familie. En wat is nu een betere manier om dat te doen dan met een groepsdiner? Lekker samen genieten van alle gangen die wij aanbieden en tegelijk een gezellige avond beleven. We waren het bijna vergeten maar het is zeker nog gewoon mogelijk.

Alles wat je kunt verwachten tijdens het groepsdiner

Tijdens het dineren is het natuurlijk wel zo leuk als alles zo veel mogelijk is zoals het altijd was. En dat is ook zo! We houden ons natuurlijk aan alle regels die opgelegd worden door de overheid. Maar verder doen wij er alles aan om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Daarbij is de menukaart onveranderd en zijn alle specialiteiten nog steeds beschikbaar om te bestellen. Kom dus vooral langs voor een lekker groepsdiner en geniet van hoe het leven kan zijn. Gezelligheid en lekker eten is iets wat we allemaal wel verdient hebben.

Geniet van de enorme bierkaart

Als biercafé moet je natuurlijk een ruim aanbod aan bieren hebben. En dat hebben we ook zeker. Alle Nederlandse biermerken tot aan lokale hobbybrouwers en talloze Belgische speciaalbieren. Kom ze allemaal proeven met een gezellige groep tijdens het groepsdiner of geniet van de ruime wijnkaart. Alles om jullie avond helemaal compleet te kunnen maken. Maak snel een reservering om zeker te zijn dat jullie een plek hebben in het biercafé op de gewenste avond en houdt alle maatregelen van de overheid in de gaten om te weten wat er allemaal mogelijk is!