Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Steam vent silencer

by gerardkempers on september 14, 2018

Het komt vaak voor dat er veel geluid wordt geproduceerd wanneer er met ventilatieopeningen wordt gewerkt. Dit kan leiden tot gehoorschade voor degene die er mee werken. Daarom hebben wij de Steam vent silencer ontwikkeld. Deze zorgt dat er weer veilig gewerkt kan worden met deze openingen in buizen en andere luchtkanalen. Wanneer er een luchtweg wordt geopend kan dit leiden tot enorm veel geluid, tot ongeveer 160 decibel. Dit is voor niemands oren goed. Zeker niet als je hier dagelijks meer werkt. Vaak is dit soort geluidsoverlast niet te vermijden, maar we kunnen wel zorgen dat er geen gehoorbeschadiging opspeelt.

Bescherm uw oren met de Steam vent silencer

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen beschermde oren moet hebben wanneer ze werken met een ventilatieopening. Door onze steam vent silencer kunt u enorm veel geluid dempen en heeft u geen last meer van uw oren na het werk. We pakken het probleem echt aan bij de bron, op die manier kunt u er altijd op vertrouwen dat uw oren het goed doen. Je maakt een veiligere werkomgeving wanneer u geeft om uw werknemers. Onze werkmethode is anders dan veel andere aanbieders van deze dempers. Wij maken onze dempers zo dat ze de interne druk verlagen en daarbij dempen. Ze werken echt van binnen naar buiten toe.

Verschillende soorten voor u beschikbaar

Wij hebben verschillende soorten van een Steam vent silencer. Nu hoeft u niet bang te zijn dat we enorm veel verschillende soorten hebben. Nee, we hebben een standaard demper en een op maat gemaakte demper. Veel mensen kiezen voor een op maat gemaakte demper zodat ze zeker weten dat hij goed past op hun buizensysteem. Het voordeel van de standaard maten is dat deze altijd voor u klaar staan in ons magazijn. U kunt ze meteen ophalen bij ons.