Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Steunzolen Rotterdam – uw orthopedisch specialist in Zuid-Holland

by gerardkempers on februari 11, 2019

Wij zijn de orthopedisch specialist van de regio Zuid-Holland. Bent u doorverwezen door het ziekenhuis? U kunt dan meteen een afspraak maken bij Steunzolen Rotterdam. Steunzolen aanmeten mag alleen na een verwijzing vanuit het ziekenhuis, hier dient u rekening mee te houden. Wij hebben verscheidene vestigingen in Zuid-Holland, zo is er altijd een locatie bij u in de buurt. Fijn, want u bent op dit moment niet zo goed ter been. Wij doen er alles aan om uw klachten zo snel mogelijk te verhelpen. Wij zorgen ervoor dat er precies geïnventariseerd wordt waar de klachten vandaan komen en waar de drukpunten zich bevinden. Aan de hand van een 3d-scan zullen wij u adviseren welke zolen het meest geschikt zijn.

Steunzolen Rotterdam – aanmeet proces

Stap één is het maken van een afspraak bij steunzolen Rotterdam. Wij zullen u de afspraak bevestigen. Op de dag van de afspraak komt u langs bij ons, tijdens dit consult zal een orthopedisch specialist uw voeten onder de loep nemen, gezocht wordt waar de klachten vandaag komen. Uw drukpunten worden vastgesteld en de steunzolen zullen gemaakt worden voor u. Tevens krijgt u informatie over het inloop proces van de steunzolen. Als één van de weinige in Nederland bieden wij het volgende aan: een scan met hoogwaardig 3D-apparatuur. Hierdoor brengen wij uw voet tot op de millimeter nauwkeurig in kaart.

Het voordeel van steunzolen is dat u niet direct nieuwe schoenen nodig heeft, de zooltjes worden zo gesteld dat ze in uw huidige schoenen passen. Koopt u nieuwe schoenen? U heeft niet direct nieuwe steunzolen nodig, dan kunnen wij de huidige steunzolen bijstellen.

Contact

Bent u op zoek naar een orthopedisch specialist in de regio Zuid-Holland? Bezoek onze website en ontdek alles over de mogelijkheden van steunzolen Rotterdam. Hier leest u ook nog eens rustig alle informatie. Komt u toch liever even langs, neem gerust telefonisch contact met ons op, wij plannen een afspraak met u in!