Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Stoere sneakers

by Marloes83 on augustus 16, 2019

Het dragen van sneakers is ontzettend hip! Er zijn tegenwoordig niet veel mensen meer die geen paar sneakers in zijn of haar kast hebben staan. Een goed paar sneakers is echt een must have. Sneakers zijn makkelijk te combineren onder zowel een jurkje als een spijkerbroek en lopen ook nog eens heel erg comfortabel. Het lopen op sneakers is werkelijk waar een feestje! Je hebt verschillende soorten sneakers, waar de één een stuk fijner en subtieler is, terwijl de andere juist een heel stuk stoerder en lomper is. Er is dus keuze genoeg als het gaat om het kiezen van de juiste soort sneaker.

Stoere sneakers trend

Tegenwoordig is vooral de stoere sneaker hip en wordt deze veel gedragen. Er zijn vele merken die mee doen aan de stoere sneakers trend en één van de populairste merken is Fila. Dit merk staat vooral bekend om hun Fila Disruptor sneakers. De Fila Disruptor sneaker is een tijdloos model welke weer helemaal terug is in het huidige straatbeeld. Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen! De Fila Disruptor schoenen zijn in verschillende kleuren beschikbaar, maar de meest gedragen versie blijft toch de witte variant. Je ziet deze sneaker tegenwoordig steeds vaker terug en hij wordt op allerlei verschillende manieren gecombineerd! De witte kleur van deze stoere sneaker geeft een mooie, frisse uitstraling. Mocht je toch liever wat anders willen? Dan is het ook mogelijk om een andere kleur aan te schaffen! De meeste stoere sneakers worden gemaakt van leer, maar je hebt ook varianten die gemaakt zijn van suède of satijn. Door verschillende soorten stoffen en materialen met elkaar te combineren is het makkelijk om je outfit een nieuwe uitstraling te geven. Stoere sneakers passen zowel onder een sportieve als een nette outfit. Voor ieder wat wils!