Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Synergie breidt coöperatie uit met Ariane Roos

by marcommit on november 8, 2018

Utrecht, 8 november 2018 Synergie, strategisch adviesbureau voor inspirerende organisaties met impact, breidt de coöperatie uit met Ariane Roos. Als partner en strateeg gaat ze zowel het ontwikkelen van de visie en missie bij organisaties begeleiden, als het implementatieproces. De ervaring van Ariane op het gebied van changemanagement zorgt voor een kennisinjectie bij Synergie. Hiermee kan het adviesbureau het gehele implementatieproces voor bedrijven waarborgen.

Ariane is de perfecte kandidaat om als partner aan te sluiten bij de coöperatie. In haar carrière is ze bij verschillende bedrijven als senior manager aan de slag gegaan om interne processen te stroomlijnen en echt waarde uit de organisatie en werknemers te halen. Ze ging aan de slag met grote changemanagementprojecten bij onder andere Vodafone en Philips. Bij de laatste organisatie verbeterde ze de bottom line, werd ziekteverzuim teruggedrongen en het plezier in werken teruggehaald. Na verschillende changeprojecten werd het voor Ariane tijd om de verandering niet meer zelf te bewerkstelligen, maar andere managers hierin te gaan begeleiden. Synergie is hier de uitgelezen plek voor.

Ariane Roos, partner en strateeg bij Synergie: “Mijn favoriete gezegde is ‘inspire action through inspirational leadership’. Ik heb zelf al bij verschillende bedrijven meegemaakt wat je kunt bereiken met inspirerend leiderschap. Nu ga ik met veel plezier aan de slag om verschillende organisaties hiermee te helpen. Als een organisatie even niet lekker loopt, is de initiële reactie vaak om te korten op personeel. Maar je bewerkstelligt niet per se verandering of efficientie door met minder werknemers door te gaan, dit doe je juist door vanuit de top te veranderen. Inspirerend leiderschap zorgt voor actievere werknemers, meer plezier en verbeterde resultaten. In mijn werk bij Synergie kan ik naar mijn idee nog meer impact maken, door managers betere leiders te laten worden en mee te denken over missies en visies. Hierdoor ontstaat er een verbeterde organisatie voor zowel werknemers als klanten.”

Janneke Zuidhof, strateeg en partner bij Synergie, is erg blij met de komst van Ariane: “Dankzij Ariane hebben we nu genoeg kennis in huis om bedrijven goed te blijven ondersteunen bij verandering. Bij organisaties gaan we altijd aan de slag om hun missie en visie onder woorden te brengen. Zodra we dit hebben gedaan, is vaak de vervolgvraag: en nu? Ariane heeft al veel ervaring op het gebied van het creëren van inspirerende werkgevers en organisaties, waardoor we nog meer impact kunnen realiseren bij bedrijven.”

——-
Over Synergie
Synergie is een strategisch adviesbureau en heeft als doel om inspirerende organisaties te ontwikkelen, die impact maken in de wereld. Dit doet Synergie op basis van het meest krachtige onderscheidende vermogen waarover elke organisatie al beschikt: de identiteit en drijfveren. Door het hervinden en verankeren daarvan helpt Synergie organisaties om vanuit eigen uniciteit conventies te doorbreken en te groeien.

Meer informatie via: https://synergie.nl/

Meer informatie
Marcommit
Arlieke Tammer
035-5822730