Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Tafelbeschermer: Nooit meer deuken in mijn tafel

by Roscello on augustus 6, 2018

Gisteren was het feest bij ons in huis. Onze dochter was jarig. Het leek ons een leuk plan om vriendinnetjes uit te nodigen en om gezellig met z’n allen cakjes te versieren. Dat vinden die meiden prachtig! In het begin leek alles goed te gaan. Iedereen was rustig bezig met het versieren van de cakejes. Toen ik even op stond om naar het toilet te gaan is het echter helemaal mis gegaan. Mijn glas wijn wat ik op de tafel had staan is door een van de kinderen omgegooid en dit heeft een hele rode vlek in de tafel gemaakt. Gelukkig zouden wij deze week een nieuwe tafel ophalen en de oude weggooien, dus dat was geen groot probleem. Maar dit wil ik natuurlijk in de toekomst voorkomen. Daarom hebben wij direct een tafelbeschermer aangeschaft. Hopelijk zorgt onze tafelbeschermer er voor dat dit in de toekomst niet nog eens gebeurt!

Wat is een tafelbeschermer?

Een tafelbeschermer is eigenlijk wat de naam al zegt dat het is. In feite is het een tafelkleed waardoor geen vuil kan komen. Wanneer het glas wijn om was gevallen op de tafelbeschermer zou de wijn er als een plasje op blijven liggen, in plaats van dat het in de tafel zou trekken. Een tafelbeschermer is meestal gemaakt van PVC. Dit is makkelijk schoon te maken en laat geen vuil door. Tafelbeschermers zijn er in verschillende soorten in maten. Achteraf had ik veel eerder een tafelbeschermer op mijn tafel moeten leggen, dat had een hoop gezeur bespaard.

Voordelen van een tafelbeschermer

  • Geen lelijke vlekken meer in de tafel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooie designs

Waar koop ik een tafelbeschermer?

Wij hebben onlangs een Wicotex tafelbeschermer gekocht. Bij Wicotex hebben ze een uitgebreid assortiment tafeltextiel, waaronder ook de tafelbeschermer die ik heb gekocht. Als je op zoek bent naar een nieuwe tafelbeschermer dan kan ik aanraden om deze bij Wicotex aan te schaffen. Niet alleen is tafeltextiel hier voordelig, ik had mijn producten ook nog eens snel in huis! Mocht ik eens een andere tafelbeschermer of tafelkleed willen dan zal ik zeker nog eens terug komen bij Wicotex!