Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Terrein is ook onderdeel

by gerardkempers on januari 10, 2018

U beschikt over een mooi bedrijf, wat ook nog eens goed loopt. Financieel gaat het goed, het personeel is tevreden en u bent trotse eigenaar. Uw bedrijventerrein ziet er ook goed uit. Het neemt niet weg dat terreinonderhoud nodig is. Als u er lange tijd niets aan doet, dan kan het hard achteruit gaan met uw mooie terrein. Nu kunt er voor kiezen dat u zelf of uw werknemers aan de slag gaan met uw tuin bijvoorbeeld. Daar heeft u alleen uw personeel  niet voor aangenomen natuurlijk. Voor terreinonderhoud kunt u het beste een extern bedrijf inhuren.

Aanleg en onderhoud

Het kan zijn dat u nog geen aandacht heeft besteed aan uw bedrijventerrein, of dat u juist een andere inrichting wilt. Areamasters biedt beide aan. Zij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn voor een nieuwe inrichting en nadat zij dat hebben gerealiseerd doen zij ook aan terreinonderhoud. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw terrein bij uw bedrijf. Of dit nu gaat om een groot terrein met opslag, of een tuin voor uw kantoor. Het maakt Areamasters niet uit.

Areamasters

Areamasters is een erkend bedrijf als het gaat om terreinonderhoud. Zij beschikken over genoeg kennis en materialen om elke tuin om te toveren in een prachtig stukje grond voor uw bedrijf. Niet alleen in onderhoud blinken zij in maar ook in aanleg. Zij werken niet alleen met tuinen, maar ook parkeerplaatsen of speeltuinen aanleggen kunnen zij. Kortom een zeer divers bedrijf die voor al uw werkzaamheden in de tuin bezig kan zijn. Zo hoeft u niet zelf terreinonderhoud te doen en dat bespaart u tijd voor uw eigen werkzaamheden.

Contact

Heeft u nu interesse in een mooie tuin, of wilt u het simpelweg niet zelf bijhouden? Dan kunt u contact opnemen met Areamasters. Of neem alvast een kijkje op de website voor inspiratie.