Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Tips voor als je naar de kapper gaat

by ARTICULUS.nl on mei 15, 2019

Veel mensen vinden het spannend om naar de kapper te gaan. Je gaat iets veranderen aan je kapsel en je moet maar hopen dat het wordt zoals je het in gedachten had. Iedereen is wel eens teleurgesteld thuis gekomen van de kapper en dat wil je natuurlijk proberen te voorkomen. Het is natuurlijk de kapper die het werk doet, maar je hebt zelf veel invloed op het eindresultaat. Met deze tips zorg je ervoor dat je met een ‘big smile’ de kapsalon verlaat.

Als eerste, kappers zijn geen waarzeggers. Ze kunnen niet aanvoelen wat jij mooi vindt en hoe jij je kapsel graag zou willen hebben. Het is daarom jouw taak om dit zo goed mogelijk te omschrijven. Omdat het vaak lastig is om hier de goede woorden voor te vinden, kun je ook een aantal foto’s meenemen van kapsels die je mooi vindt.

Vervolgens is het goed om advies te vragen aan de kapper. Je kunt wel een foto laten zien en zeggen: dit wil ik. Maar het moet natuurlijk wel bij jouw haar en jouw gezicht passen. Vraag dus aan de kapper of dit kapsel bij jou goed zal staan.

Het kiezen van de kapsalon waar je heen gaat is ook essentieel. Het is niet altijd zo dat een duurdere kapper beter is, maar het geeft vaak wel aan dat de kappers goed opgeleid zijn en weten wat ze doen. Vind dus de goede balans in een kapper die je kan betalen en een kapper van goede kwaliteit. Woon je in Delft, probeer dan eens Onekappers. Dit is een kapsalon in delft en wordt wel eens de beste kapper delft genoemd!

Als laatste is het ook goed om een beetje vertrouwen te hebben in de kapper. Soms lijkt het tijdens de knipbeurt nog nergens naar, maar is het eindresultaat heel mooi! Probeer dus ook een beetje te relaxen en te vertrouwen dat je in goede handen bent.