Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Tips voor resultaatgericht schoonmaken

by gerardkempers on december 18, 2017

Wil jij ook efficiënter schoonmaken om tijd te besparen die je nuttiger kan spenderen? Lees dan snel verder! Is jouw kleed ook zo vies? Wat hier een goede tip is, is om het kleed in de sneeuw te leggen, als er sneeuw ligt en als je het kleed erna weer van de sneeuw afhaalt is de sneeuw zwart van het vuil dat op het kleed zat en is jouw kleed weer zo goed als nieuw. Wil je nog meer tips voor het resultaatgericht schoonmaken? Wil je de kalk in je douche of wand laten verdwijnen op een snelle manier? Smeer dan speciaal glansspoelmiddel op de muur en na tien minuten intrekken kan je dit van de muur afspoelen en is de kalk ook snel weg. Wil je het huis de hele tijd bijhouden zodat dit je een hoop tijd bespaart? Koop dan een kruimelzuiger! Op deze manier is de drempel om te gaan stofzuigen minder groot als er een klein beetje troep ligt doordat je niet die enorme stofzuiger uit de kast hoef te halen. Denk bijvoorbeeld aan het zuigen van een trap of het zuigen in kleine hoekjes, dan is een kruimelzuiger toch veel handiger dan een grote onhandige stofzuiger?

Resultaatgericht schoonmaken tips?
Er zijn nog meer tips om resultaatgericht schoonmaken te starten. Denk bijvoorbeeld aan het scheiden van je was, op deze manier hoef je de was niet te sorteren op kleur of stof wanneer je wil gaan wassen, dit bespaart je tijdens het wassen natuurlijk veel tijd. Als je wasmachine niet fris ruikt kan dit komen doordat er veel kalk in zit. Je kan de kalk laten verdwijnen door azijn in het wasbakje te doen en de wasmachine op negentig graden te laten draaien, de geur is zo weg! Wil je daarnaast je frituur pan lekker fris hebben na een avondje gezellig frituren? Een hele goede tip is om dan een vaatwas tablet in de pan te gooien! Laat de frituurpan na schoonmaken dan een kwartier op honderd graden aanstaan en de frituurpan is weer helemaal zoals nieuw.