Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Top 10 Escape Rooms in Nederland!

by gerardkempers on december 18, 2017

Wil jij binnenkort ook een leuke Escape Room doen met vrienden of familie, maar heb je geen idee welke Escape Rooms leuk zijn? Lees dan snel verder, bij deze de top 10 Escape Rooms in Nederland en natuurlijk wordt het verhaal van alle Escape Rooms ook verteld. Één van de tien meest populaire Escape Rooms is de Escape Challenge Room in Zoetermeer. Veel bezoekers die er geweest waren vonden de setting zo echt dat het leek alsof ze in een film terecht gekomen waren. ER kan bij deze escape room uit verschillende kamers gekozen worden. Zo zijn er in Delft een kamer in het teken van de tandarts en een kamer in het teken van een Freak Show. In Zoetermeer vind je een kamer in het teken van een hotel en een kamer die zich afspeelt in een weeshuis. Allemaal erg griezelige kamers dus.

Wil je liever een Escape room omgeving Utrecht bezoeken?
Als je liever een kamer in de omgeving van Utrecht wil dan is de Real Life Escape kamer van Bison Bowling Maarssen een hele leuke Escape Room om te overwegen. Deze kamer staat compleet in het teken van een postkantoor. Deze Escape Room is op dit moment de moeilijkste kamer van Nederland! Er ontsnapt maar 8% van de deelnemers uit deze kamer. Durf jij het aan? Meer informatie over deze Escape Room kan je vinden op de website van Real Life Escape Room omgeving Utrecht! Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om hier aan teambuilding te doen, er komt dan een coach mee en die beoordeelt wie welke rol in bijvoorbeeld een team op het werk heeft en wat er beter kan. Zo kan het ook een enorme boost geven aan de samenwerking tussen werknemers op het werk, erg interessant voor bedrijven! Zien we jou binnenkort bij één van deze Escape Rooms?