Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Touringcar Rotterdam | Verken de stad

by gerardkempers on november 8, 2021

Tijdens de covid-19 pandemie zijn het aantal uitjes drastisch gedaald. Dit heeft te maken met de maatregelen die door de overheid worden genomen. Nu mogen we weer leuke dingen met elkaar doen zonder dat we rekening hoeven te houden met allerlei omstandigheden. Echter houden wij graag nog wel enkele basisregels in acht. Je kan hierbij denken aan het mondkapje en de 1,5 meter afstand. We proberen onze bussen zo goed mogelijk in te delen maar soms is het niet te doen, om een geschikte touringcar te vinden. In dit artikel kan je er achter komen of onze touringcars wat voor je zijn.

Steden verkennen

Touringcar Rotterdam biedt allerlei mogelijkheden voor een reis aan. Degene die we hier gaan bespreken is de lokale reis in Rotterdam. Rotterdam is een van de twee grote steden in Nederland. Daarnaast wordt Rotterdam gezien als de meest moderne stad van Nederland. Door de historische gebeurtenissen is Rotterdam veel veranderd en niet in een negatieve zin. De moderniteit trekt toeristen aan wat de economie weer versterkt. Wij als touringcar bedrijf zorgen ervoor dat deze mensen alles van de stad krijgen te zien met vervoer op maat.

Touringcar Rotterdam, is er iets beters dan?

Wij profileren ons als het touringcarbedrijf in omgeving Rotterdam. Onze chauffeurs kennen de gehele regio en kennen ook elk weggetje om bij de plaats van bestemming aan te komen. Dit is vooral handig wanneer er wegwerkzaamheden zijn en de meest voor de hand liggende route is afgesloten. Ook functioneren onze chauffeurs als een soort tourgids. Tijdens de reis zal de chauffeur divers plekken toelichten en wat vertellen over de geschiedenis ervan. Zo kan je eindelijk op bezoek in de Markthal of is de Euromast in een keer heel toegankelijk geworden. Dus wil jij binnenkort een reis door Rotterdam maken? Neem dan contact met ons op!