Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Trends op het gebied van het plastic tafelkleed!

by gerardkempers on augustus 9, 2017

Wil je graag een hip plastic tafelkleed van nu? Lees dan snel verder en ontdek wat de laatste trends zijn op het gebied van het plastic tafelkleed! In 2017 zijn er weer veel nieuwe trends waar je zeker over moet lezen als je graag stijlvol wil zijn en met de mode mee wil gaan. De trend die op dit moment het populairs is, is de trend om vooral zwart-witte tafelkleden te gebruiken. De motiefje die vooral populair zijn, zijn hier stippen of strepen. Voordeel van een zwart-wit plastic tafelkleed is natuurlijk dat deze met veel andere kleuren en materialen gecombineerd kan worden. Geometrische patronen worden ook steeds populairder in 2017 zoals het streepjespatroon, bloemetjespatroon en het ruitjespatroon. Ruitjes en stippen zijn hierbij de populairste patronen. De kleuren die je vooral ziet in 2017 zijn blauw- en groentinten. Oud roze is daarnaast ook een kleur die vaak gebruikt wordt in een plastic tafelkleed. Dit kan goed gecombineerd worden met verschillende meubelstukken en andere kleuren.

Plastic tafelkleed wordt steeds rustiger
Waar eerst een plastic tafelkleed erg druk was met schreeuwerige motiefjes zien we nu juist dat de kleden steeds rustiger worden. Er worden steeds minder verschillende kleuren door elkaar gebruikt bijvoorbeeld. Verder zien we dat trends uit de jaren ’70 nu weer in gaan komen. Vooral prints met veel bloemen en geometrische patronen worden steeds populairder. Hier worden vooral de kleuren oranje, pars, groen en bruin vaak gebruikt net zoals in de jaren ’70. Mintgroen is daarnaast ook een kleur die we steeds meer gaan zien bij de tafelkleden. Deze kleur is net als het oudroze erg goed te combineren met andere meubels en kleuren. Wat steeds meer mensen verder gaan gebruiken zijn de doorzichtige plastic tafelkleden. Dit wordt vooral gedaan zodat de mooie houten tafels beter zichtbaar zijn. Soms komt dit nog beter uit in het huis. Heb je inmiddels al genoeg inspiratie voor jouw plastic tafelkleed? Bij Dailystyle worden meerdere kleden aangeboden, kijk snel op de website.