Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Trends op het gebied van onderwijs

by gerardkempers on augustus 16, 2017

Er verandert natuurlijk altijd veel en dan ook in het onderwijs. De leraar bijvoorbeeld wordt voor de kinderen veel meer een coach dan hij of zij vroeger was. Instructies geven is niet meer genoeg bij het nieuwe lesgeven! Er wordt echt verwacht dat de leraar de leerlingen coacht. Hij of zij moet de kinderen helpen met de ontwikkeling op school. De rest van de organisatie moet de leerlingen ook stimuleren en helpen ontwikkelen. Daarnaast is onderwijs op maat een opkomende trend die we zien de komende jaren. Per leerling wordt er geavaleerd en bekeken wat er voor deze leerling het beste is, wat kan hij of zij al goed en waarin kan hij of zij nog groeien. Verder kunnen de leerlingen steeds meer zelf vakken uitkiezen die zij graag willen volgen. Alles in het onderwijs wordt persoonlijk per kind in de toekomst. In de toekomst krijgt elk leerling een eigen lespakket en kunnen ze hier zelf delen ook van uitzoeken. Data is key hier en biedt aan alles ondersteuning. Leraren gebruiken ook steeds vaker technologie in de lessen. Denk bijvoorbeeld aan een live quiz waar de leerlingen via de telefoon aan mee kunnen doen. De leraar creëert hiermee interactie met de leerlingen en zij zullen de les dan ook beter onthouden doordat zij er meer bij betrokken worden. De telefoon en de laptop worden dan ook steeds normaler in het onderwijs en worden steeds meer gebruikt. Onderwijsadvies nodig? Lees dan verder!

Bij Astrium Accountants onderwijsadvies
Wanneer uw onderwijsinstelling graag accountants controlerend onderwijsadvies wil bent u aan het goede adres. Astrium Accountants helpt haar klanten graag en denkt graag een stapje verder mee. Beheersing, risicomanagement, verantwoording, sturing van de organisatie en toezicht zijn onderwerpen waar het bedrijf zich mee bezig houdt en u mee kan helpen. De onderwijsinstelling waarin u werkzaam bent helpt Astrium Accountants graag hogerop. Voor meer informatie kan er op de website van Astrium Accountants gekeken worden!