Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Trouw checklist

by gerardkempers on december 22, 2017

Ga jij binnenkort trouwen of heb je plannen om te trouwen? Wij hebben een aantal belangrijke tips om jouw bruiloft tot een succes te maken. Het is allereerst belangrijk om minstens 9, het liefst 12 maanden voordat je gaat trouwen al te starten met voorbereidingen. De eerste stap is natuurlijk om de locatie en het tijdstip in te plannen zodat de gewenste locatie nog beschikbaar is voor jullie bruiloft. Het is handig om in het begin naar een trouwbeurs te gaan om hier ook inspiratie op te doen en hier ga je ook beter beseffen wat je allemaal nodig hebt voor je bruiloft. Wat ook een belangrijke taak is om vroeg te doen is de gastenlijst samenstellen en de gasten alvast een uitnodiging te sturen zodat iedereen die jij erbij wil hebben zeker weten nog kan komen.

Wat ook belangrijk is om ruim van tevoren te regelen is de bruidsjurk uitzoeken en het bruidspak. Neem hier ruim de tijd voor zodat de jurk en het pak naar wens is. Verder is het uitzoeken van de ringen natuurlijk ook een moment dat ruim van tevoren gedaan moet worden. Wat je verder ook zeker niet moet vergeten is de Huwelijksreis! Waar gaat de reis naartoe? Regel alles al zodat je hier dichterbij je bruiloft niet meer over na hoeft te denken om stress te voorkomen.

Trouwlocatie Gouda – Gasterij Vergeer
Wil je trouwen bij een superleuke trouwlocatie Gouda? Gasterij Vergeer is een leuke locatie waar je kan trouwen. Hier kan alle catering inclusief diner geregeld worden zodat alles bij elkaar past. Er is een restaurant en een feestzaal beschikbaar zodat alles op dezelfde locatie kan plaatsvinden. Ook de huwelijksvoltrekking kan bij Gasterij Vergeer. Wil je meer informatie over deze trouwlocatie Gouda? Kijk dan op de website van Gasterij Vergeer of neem contact op als je meer informatie wil.