Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Uit eten in de mooie historische stad

by gerardkempers on januari 3, 2018

Een diner Delft is ontzettend aan te raden om bij het Belgisch biercafé Belvedère te doen. Ga met je date, je zakenpartner, je moeder, je tante of je collega lekker een diner Delft doen bij deze gezellige, sfeervolle, ambachtelijke locatie midden in het hart van de prachtige, historische stad Delft.

Combineer het vooral met een bezoek aan een aantal van de toplocaties in de stad. Ga kijken waar het voorbeeld van onze vaderlandsliefde is neergeschoten. En neem vooral een kijkje in de prachtige kerken die de stad rijk is. Geniet van de markten, de mensen en alles wat de stad rijk is. En geniet ook met volle teugen van een diner Delft in het prachtige Belgisch Biercafé Belvedère.

Zoveel keuze bij je diner Delft

Er is keuze genoeg op de kaart van dit sfeervolle restaurant in de kern van de stad. Als voorgerecht is één van de huisgemaakte soepen zeker aan te raden. Neem er vooral een lekker stuk van het ambachtelijke brood met kruidenboter bij, werkelijk heerlijk.

Als hoofdgerecht bij het diner Delft heb je keuze uit vele bekende, ambachtelijke gerechten die door de chef-kok met veel passie zijn bereid in de keuken van het restaurant. Een klassieker als kipsaté mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook seizoen gerechten zoals mosselen en asperges zijn te vinden op de kaart. En ze zijn allemaal even lekker, dus het wordt moeilijk kiezen bij je diner Delft.

De lekkere afsluiter

Het nagerecht vind ik persoonlijk het meest belangrijk, maar bij dit sfeervolle, gemoedelijke restaurant in de Zuid Hollandse stad word je zeker niet teleurgesteld. De Luikse wafel is heerlijk, maar ook de Oreo chocolademousse is een topper om je diner Delft mee af te sluiten! Als toegift kun je uiteraard kiezen voor een lekker kopje koffie of verse muntthee, en je diner Delft is een zeer geslaagd uitje.