Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Uitbesteden van ICT

by sannevermeulen on augustus 4, 2015

Wanneer een bedrijf groeit, groeien de ICT werkzaamheden meestal ook mee. Vooral het systeembeheer is bij veel bedrijven flink uitgegroeid tot een hele klus, heb je daarom wel eens nagedacht over het uitbesteden van je systeembeheer? Het uitbesteden van je ICT werkzaamheden aan een bedrijf wat hier specialist in is kan een goede oplossing bieden. Het kost misschien wel wat geld, maar je hebt als ondernemer en werknemers zijnde dan wel meer tijd om je te focussen op je kernactiviteiten. Waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen bij het uitbesteden van de ICT werkzaamheden?

Voordelen uitbesteden ICT

Misschien wel het grootste voordeel van het uitbesteden van je ICT is dat het werk uit handen neemt. Je bespaart dus tijd en kunt je richten op andere werkzaamheden die je veel beter liggen. Daarnaast haal je ICT kennis in huis door het werk uit te besteden, misschien zijn er wel veel betere oplossingen als waar nu gebruik van gemaakt wordt. Een ICT bedrijf heeft daarnaast veel contacten en kan hierdoor – en door grote afname – profiteren van bepaalde kortingen op pakketten. Dit kan, ondanks dat je de werkzaamheden uitbesteed, de kosten drukken.

Wat is belangrijk?

Het is natuurlijk belangrijk om goed na te denken over de samenwerking die je aangaat. Kies een bedrijf wat bij je past en wat in de buurt zit. Heb je bijvoorbeeld een bedrijf in Breda? Kies dan bijvoorbeeld voor Ritchie Solutions, zij zijn altijd in de buurt en kunnen dus snel ter plekke zijn wanneer er zich een probleem voor doet.  Richie Solutions biedt ook de mogelijk voor ICT detachering in de omgeving van Breda. Zorg ervoor dat je helder hebt wat de ICT organisatie moet kunnen doen binnen het bedrijf en maak hier duidelijke afspraken over. Het is cruciaal om deze afspraken vast te leggen zodat voor iedereen duidelijk is wat zij kunnen verwachten van elkaar.

Wil je meer lezen over ICT detachering? Kijk dan eens op www.detacheringict.nl