Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Unique Finance geaccrediteerd door de Nederlandse Branchevereniging van Accountants

by marcommit on oktober 30, 2017

Almere, 30 oktoberUnique Finance beschikt als eerste hr-dienstverlener over een Permanente Educatie (PE)-accreditatie van de Nederlandse Branchevereniging van Accountants. Unique Finance is namelijk door kwaliteitswaarborger Cedeo erkend als leerbedrijf voor de accountancybranche. Twee keer per jaar organiseert Unique Finance bijeenkomsten voor werkgevers en werknemers met een financiële achtergrond. In elke editie staat een onderwerp centraal dat de financiële arbeidsmarkt raakt, nu of in de toekomst. Door de huidige PE-accreditatie behalen deelnemers nu PE-uren voor deze bijeenkomsten.

De eerstkomende evenementen van Unique Finance vinden plaats op drie verschillende data en locaties:

  • 7 november 2017 in Rosmalen
  • 14 november 2017 in Rotterdam
  • 21 november 2017 in Hoofddorp

Het thema van de evenementen is “The Future is now!”, met onderwerpen zoals blockchain en cybersecurity. Iedere bijeenkomst staat gelijk aan drie PE-uren.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: https://unique.nl/Finance/events/.

——
Over Unique
Al ruim 45 jaar is Unique hr-dienstverlener met oog voor het talent van mensen. Unique bemiddelt flexibel en vast personeel, geeft advies en leidt op. Met als doel een omgeving waarin kandidaten en organisaties succesvol zijn en blijven. Unique ontwikkelt talent en weet waar talent het beste tot recht komt. Want bevlogen unieke mensen tillen organisaties naar een hoger niveau. Iedere dag.

Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl en op https://hrstore.unique.nl/nl-NL/Shop/Product/Index