Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Unique.nl blijft nummer één in strijd om Carrièrewebsite van het jaar

by marcommit on november 28, 2014

Almere, 28 november 2014 – Voor de vierde keer op rij is de website van Unique uitgeroepen tot ‘Beste Website van het Jaar’ in de categorie carrière. Met het eindcijfer van een 8.6 werd Unique het best beoordeeld op de onderdelen ontwerp, inhoud en navigatie en pakt daarom wederom de titel. Voor Unique betekent deze award erkenning voor het constant optimaliseren en testen van de website. Het is de veertiende keer dat de verkiezing van Beste Website van het Jaar, uitgevoerd door MetrixLab, plaatsvindt. The Harbour Club in Amsterdam was gisteren het decor van de feestelijke uitreiking.

Unique verslaat met het winnen van de titel onder andere kanshebbers Nationale Vacaturebank, Randstad en YoungCapital. Nederlanders hebben dit jaar massaal hun stem uitgebracht, ruim 946.000 keer lieten zij hun mening gelden. Per categorie kon er gestemd worden voor de beste en de populairste website. De award voor de beste website gaat naar de site met de hoogste kwaliteitsscore. De site met de meeste stemmen krijgt de titel populairste website.

Raymond Puts, algemeen directeur van Unique: “We zijn ontzettend blij dat we voor de vierde keer op rij deze prestigieuze titel op onze naam mogen schrijven. Het is een grote eer om de bevestiging te krijgen dat onze online strategie succesvol is bij de doelgroep. Een ijzersterke online strategie is in deze tijd absoluut onmisbaar.’’

—–
Over Unique
Unique is de grootste specialist in de bemiddeling van medewerkers voor MKB. Deze marktleiderspositie is geen op zichzelf staand doel. Unique wil vooral mensen in beweging brengen en hen zo helpen hun ambities te realiseren. Unique heeft een landelijk netwerk van vestigingen en verschillende labels met gespecialiseerde diensten, namelijk Finance, Multilingual, Callstaff en Receptel. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Unique beweegt je.

Meer informatie
Marcommit PR
Lisanne van der Drift
035-5822730
unique@marcommit.nl