Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Uw rolluik herstellen bij ROMASS

by ARTICULUS.nl on november 27, 2018

Wilt u uw rolluik herstellen? Dan kunt u altijd bij ROMASS terecht. Het is erg vervelend als je rolluik het niet meer doet. Zo kan het rolluik niet meer naar beneden gaan of kan de motor het niet meer doen. In deze gevallen is een herstelling aan je rolluik nodig. Zelf de herstelling uitvoeren is niet veilig. Daarom is het raadzaam om je rolluik te laten herstellen door een opgeleide service technieker

Er is geen levensduur te geven aan een rolluik. De levensduur hangt af van hoe vaak de rolluik gebruikt wordt, de mate van onderhoud en het gewicht van je rolluik.  Wanneer het rolluik nog geen 15 jaar oud is, is het vaak nog de moeite waard om je rolluik te laten herstellen. Rolluiken herstellen bij ROMASS

Waarom ROMASS?

ROMASS kan alle types en merken rolluiken herstellen, zowel elektrische rolluiken als garagerolluiken en handbediende rolluiken. Dankzij onze professionele techniekers kunt u vertrouwen op onze reparatieservice. Met ruim 20 jaar ervaring zal onze technieker er alles aan doen om de herstelling op te lossen. Ze zijn vakkundig opgeleid en worden elk halfjaar bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Daarnaast beschikken ze over een mobiele werkplaats waar een ruime voorraad aanwezig is van reserveonderdelen van alle merken rolluiken. Dankzij de juiste kennis en onderdelen worden de meeste problemen met een rolluik direct op locatie opgelost.

Monteur inschakelen voor repareren rolluik

Wilt u een van onze vakkundige techniekers inschakelen voor een rolluik herstelling? ROMASS is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor het aanmelden van een storing. Via onze website kunt u snel en eenvoudig een aanvraag indienen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. U ontvangt een bevestigingsmail waarin de datum en tijdstip staan vermeld. Een van onze monteurs komt op de afgesproken dag en tijdstip naar u toe om uw rolluik te herstellen.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op of ga naar onze website.