Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Vakantie? Ga in Utrecht bowlen.

by gerardkempers on maart 5, 2018

Nu de vakantie net weer voorbij is en iedereen weer aan het werk is of weer naar school gaat, kunnen we weer gaan uitkijken naar de volgende vakantie. In Nederland is dit natuurlijk de meivakantie. Veel scholen geven leerlingen dan zelfs twee weken vrij. In de meivakantie vallen natuurlijk koningsdag en Pinksteren maar naast deze feestdagen zijn er nog genoeg vrije dagen over om samen met het gezin iets leuks te gaan doen. Omdat het in de meivakantie vaak weer wat lekkerder weer is, is zwemmen in het zwembad, een meertje of de zee natuurlijk een hele goede optie. Maar heb je ook weleens gedacht aan in Utrecht bowlen?

Waarom in Utrecht bowlen?

Ik hoor je nu natuurlijk denken, waarom zouden wij een binnen activiteit gaan doen als de kans groot is dat het heerlijk weer is in Nederland. En echte Nederlanders als wij zijn gaan wij dan natuurlijk naar buiten met de kinderen. Helaas is het in Nederland lang niet altijd mooi weer en moeten er regelmatig binnen alternatieven worden gezocht. In Utrecht bowlen is zo’n leuke binnen activiteit. Bowlen vinden kinderen vaak ontzettend leuk en zorgt voor uren plezier. Zeker als zo’n middagje in bowlen wordt afgesloten met het eten van patatjes of pannenkoeken.

Of iets anders…

In Utrecht bowlen is natuurlijk één van de vele opties als het gaat om een binnen activiteit. Er zijn in Nederland zoveel leuke dingen te doen, zowel binnen als buiten. Wellicht is het wel een leuk idee om de kinderen een keertje mee te nemen naar de Keukenhof. De Keukenhof is een prachtig stukje Nederlandse natuur en cultuur en kost u helemaal niks. Rond de tijd van de meivakantie staan de tulpen prachtig in bloei en is de Keukenhof met recht een bezienswaardigheid te noemen. Dit is overigens wel een echte buiten activiteit, dus kies een droge dag.