Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Van den Berg Dienstverlening lanceert nieuwe geoptimaliseerde website

by SEO Advies MKB on november 26, 2013

Van den Berg Dienstverlening, klusbedrijf uit Soest voor kleinschalige projecten in en om het huis, heeft haar vernieuwde website gelanceerd. De website is geoptimaliseerd door SEO Advies MKB.

Klusbedrijf voor kleinschalige projecten

Van den Berg Dienstverlening uit Soest is een klusbedrijf voor kleinschalige projecten in en om het huis. De dienstverlening omvat bouw, verbouw, renovatie, reparatie, schilderwerk en inbraakpreventie. Van den Berg Dienstverlening is ondermeer gespecialiseerd in het aanpassen en verbeteren van woningen voor senioren, zodat deze groep langer zelfstandig in een “gewoon” huis kan blijven wonen. Hiervoor heeft Van den Berg Dienstverlening het keurmerk Seniorkeur Klusser verworven.

Bouw, verbouw en renovatie

Zoals vele andere ondernemers heeft Van den Berg Dienstverlening een website waarop zij haar klusbedrijf en dienstverlening presenteert. Op de website is ondermeer informatie te vinden over de diensten bouw, verbouw, renovatie en over de keurmerken die zij draagt. Tevens biedt de website bezoekers de mogelijkheid contact op te nemen voor bijvoorbeeld het aanvragen van een offerte.

Advies over zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO Advies MKB heeft Van den Berg Dienstverlening geadviseerd over zoekmachine optimalisatie (SEO), teneinde beter op internet gevonden te worden. Hierbij is gekeken naar de belangrijkste zoektermen (keywords) en het gebruik van de SEO elementen. Door de zoekmachine optimalisatie wordt Van den Berg Dienstverlening beter gevonden, krijgt zij meer bezoekers en meer projecten.

Over Van den Berg Dienstverlening

Van den Berg Dienstverlening uit Soest is een klusbedrijf voor kleinschalige projecten in en om het huis. De dienstverlening omvat bouw, verbouw, renovatie, reparatie, schilderwerk en inbraakpreventie. Van den Berg Dienstverlening is aangesloten bij de VLOK Branchevereniging van Klusbedrijven en draagt het keurmerk Seniorkeur Klusser. Kijk voor meer informatie op de website van Van den Berg Dienstverlening

Over SEO Advies MKB

SEO Advies MKB ondersteunt ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel (ZZP) bij het optimaliseren van hun website voor zoekmachines. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) worden websites beter op internet gevonden, krijgen zij meer bezoekers en genereren zij meer leads. De ondersteuning voor ondernemers uit het MKB en ZZP bestaat uit advies, implementatie, onderhoud, trainingen en cursussen over zoekmachine optimalisatie. Kijk voor meer informatie op de website van SEO Advies MKB