Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Vergaderen doe je in Linschoten

by gerardkempers on januari 21, 2021

Heb jij als bedrijf een mooie luxe vergaderruimte nodig? Kom dan vergaderen bij vergaderen Linschoten. Wij hebben een zeer moderne en professionele vergaderruimte voor zowel grote als kleine groepen. Deze ruimte is ideaal om eens in een andere omgeving te brainstormen of om indruk te maken op bijvoorbeeld een potentiële klant. Onze vergaderruimtes bevinden zich bij ons in het restaurant of op een groot landgoed bij onze partner. Dit is een speciale plek in Nederland. Er is hier namelijk veel groen en rust, ondanks dat je midden in de randstad zit. De locatie is zeer gemakkelijk te bereiken. De a12 gaat nog net niet door onze tuinen heen.

Wat bieden wij allemaal aan

Om goed te kunnen vergaderen in Linschoten vinden wij dat het belangrijk is dat er een fijne en gezellige sfeer hangt in de vergaderruimte. Dit kan bij ons in het restaurant maar we merken dat de meeste bedrijven dit in een privésfeer doen, de meeste zaken mogen waarschijnlijk niet naar buiten komen. Wat natuurlijk volkomen begrijpelijk is. Dit kunnen wij echter garanderen in onze private dining room of bij een van onze partners. Hier kun je in alle rust belangrijke zaken bespreken terwijl u wordt bedient met ons allerbeste eten en drinken. En wanneer alles besproken is kunt u aansluiten in ons restaurant voor een heerlijk diner op sterren niveau, zonder dat je hoeft na te denken over alle belangrijke zaken die daarvoor besproken zijn. Een mooi moment van ontspanning na een belangrijke werkdag vinden wij zelf.

Meer informatie over vergaderen Linschoten

Voor meer informatie over alle mogelijkheden die wij aanbieden kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week, vrijblijvend contact met ons opnemen via de website. Je kunt natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken om een bestelling te plaatsen of een vergaderzaal te reserveren. Hopelijk tot snel in een van onze vergaderzalen!