Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Vogeljagers voor landbouwers en melkveebedrijven

by ARTICULUS.nl on maart 30, 2016

Vogelverjagers worden door landbouwers en melkveebedrijven gebruikt om vogels te verjagen, wat de naam van het product ook wel weergeeft. Alleen is de reden waarom deze vogelverjager gebruikt wordt wel leuk om te weten. Dit komt omdat de vogels anders gaan pikken in de kuil die is afgedekt met zand of landbouwplastic. Wanneer de vogels dit doen, komt dit de kwaliteit van de kuil niet ten goede. Het voer dat de koeien dan krijgen is van mindere kwaliteit. Soms zie je wel eens dat een kuil moet worden afgeplakt. Doet u dat niet? Dan komt er water in de kuil en dat gaat daarna als het ware schimmelen en rotten.

Een vogeljager bestellen

Koopt u een vogelverjager bij deze webwinkel, dan weet u in ieder geval zeker dat de vogels wegblijven. Aan de lange stok hangt een draad, waar de vogelverjager aan hangt. Door de wind wordt deze als het ware rond geslingerd. Daardoor blijven de vogels weg en brengen zij geen schade aan de kuil of een ander belangrijk product wat u in een hoop op de grond heeft liggen. Meer informatie over de vogelverjager vindt u in de webwinkel, waar u tevens het product kunt bestellen. Heeft u vragen, dan beantwoorden wij deze graag.