Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Voor landscaping zullen wij de trends voor het aankomend jaar bespreken.

by gerardkempers on februari 13, 2018

Omarm kleine tuinen.

Je ziet dat wij steeds beter weten wat er moet gebeuren met kleine ruimtes. Dit zie je ook in de tuinen en bij tuinders. Er is steeds meer mogelijk en meer in.

Verplaatsing dinertafel.

Voorheen zag je dat tafels dicht bij het huis werden geplaats, inmiddels zie je een verschuiving. De eettafel gaat steeds verder de tuin in, dit houdt dan wel in dat je je bord verder moet tillen.

Handgemaakte spullen.

Er wordt tegenwoordig zoveel machinaal geproduceerd, dat we soms vergeten dat mensen nog spullen maken. We zullen steeds meer handgemaakte objecten terug vinden in tuinen. Het geeft een uniek eigenschap aan jou tuin en wordt deze meer eigen.

Herstel de leefruimte ban de dieren om je heen. Meeste mensen weten inmiddels dat het aantal bijen en vlinder aan het dalen is. Dit heeft ook invloed op vogels, kikkers en zelfs schildpadden. Alhoewel wij met het laatste soort niet veel te maken hebben. De daling heeft natuurlijk te maken met de urbanisatie van het landschap. Daarom zie je dat steeds meer tuinen groen hebben, omdat de leefruimte terug te geven.

Er zullen steeds meer mensen gaan experimenteren in hun tuin met planten. Dan hebben we het niet alleen over het experimenteren met de doorsnee planten, maar juist over de planten die wij zelf niet kennen.

Het gevoel creëren van privacy. Dit doe je natuurlijk het makkelijkst door een hek te plaatsen. Voor het oog is het niet de meest mooie oplossing. Je kan aan denken om struiken te planten die dit zelfde idee creeren

Als laatste zie je dat mensen ook niet meer alleen hun tuin inrichten op de lente en zomer, maar ook kijken naar de herfst/ winter. Niemand wordt natuurlijk vrolijk van een kale grauwe tuin.

We hopen dat je met deze Landscaping tips komend jaar aan de slag kan gaan