Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Voordelig een bedrijfsauto huren

by gerardkempers on juli 16, 2021

Ben jij op zoek naar een bedrijf dat een bedrijfsauto verhuurt? Dan zit je bij ons goed want wij hebben een namelijk een selectief aanbod aan bedrijfsauto’s die wellicht geschikt voor jou kunnen zijn. We zijn gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van personen en bedrijfsauto’s en zijn daarnaast ook nog een gecertificeerde rijschool. Een bedrijfsauto huren is bij ons zo geregeld en als je zou willen kan je de auto dezelfde dag nog gebruiken tot de data die is overeen gekomen. Wil je hier meer over weten dan kan je het artikel doorlezen voor meer informatie.

Soorten auto’s

We hebben voor ieder wel wat aan te bieden. Zo hebben we vrij kleine busjes of in ieder geval de kleinste maat als busje die steeds een slag groter wordt. Denk aan de Peugeot partner tot de Peugeot Boxer. De partner bus is toch meer voor kleine heen en weer reisjes terwijl de Boxer veel meer laad ruimte heeft en dus voor grotere verhuizingen handig kan zijn. Naast het merk Peugeot werken we ook veel met Renault. We zijn trotste partners van deze twee Franse merken en wij kunnen je precies uitleggen waarom deze merken het zo goed doen in onze branche.

Service, service, service

Elke bedrijf zal dit waarschijnlijk wel zeggen maar ook wij vinden de service in een bedrijf het allerbelangrijkste. Wij willen er namelijk voor zorgen dat jij kan vertrekken met een auto die je nodig hebt. Een bedrijfsauto huren die uiteindelijk te klein is en omgewisseld moet worden is voor ons ook geen pretje dus het liefst doen we het in een keer goed. Wil jij nu een bedrijfsauto huren maar wil je weten wat het allemaal gaat kosten of wil je specifiekere specificaties weten van de auto’s? Kijk dan op onze site verder en dan helpen wij je vanaf daar weer door.