Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Vrijwilligerswerk zorg is onbetaalbaar! | dankbaar werk

by Roscello on juli 9, 2018

Veel ouderen willen graag genieten van een welverdiende vakantie, maar hebben hier echter hulp bij nodig en zorg. Hoe mooi zou het zijn als u hiermee een steentje bij kunt dragen?
Als vrijwilliger heb je het hart op de juiste plek, bied je een luisterend oor, begeleid je en, als je een zorgachtergrond hebt, verzorg en verpleeg je ook. Maar samen met je gezellige mede-vrijwilligers maak je vooral veel plezier met onze vakantiegasten en geef je hen alle aandacht!

 

Zorgvrijwilliger

Je kunt je als zorgvrijwilliger op verschillende manieren inzetten, afhankelijk van de ervaring en mogelijkheden. Tijdens onze zorgvakanties ben je er als verpleegkundige of verzorgende niet alleen voor de algemene dagelijks verzorging en verpleegkundige handelingen. Er is ook tijd om gezellig met de gasten een kopje koffie te drinken, te wandelen met de gasten, mee te gaan met een uitje, te fietsen met de gasten, een spelletje te doen. Anders dan in je dagelijkse werk, kun je de tijd nemen en alle aandacht geven!

Verschillende functies in de zorg

Wilt u vrijwilligerswerk met ouderen of mensen die hulp nodig hebben? We onderscheiden diverse functies binnen de zorggroep, namelijk; verpleegkundigen met BIG-registratie en verzorgende IG, verpleegkundigen en verzorgende niveau 3 en verzorgende niveau 2.

Algemeen verzorgers hebben geen specifieke opleiding in de zorg, maar helpen de verpleegkundigen en verzorgenden bij de persoonlijke verzorging van gasten. Dit alles gebeurt onder leiding van de zorgcoördinator. Hij of zij is eindverantwoordelijke voor de totale zorgverlening van de zorgvrijwilligers in de vakantieweek.

 

Aanmelden als vrijwilliger?

U kunt samen met de ouderen en anderen vrijwilligers ervoor zorgen dat de ouderen een dagje erop uit kunnen. Spreekt u het helpen van ouderen en het doen van vrijwilligerswerk aan, dan kunt u zich aanmelden via de button Word Vrijwilliger.

Of wilt u graag meer informatie? Dat kan ook, kijkt u gerust op Hetvakantiebureau.nl om te zien wat u kunt betekenen voor de ouderen.

 

 

Vrijwilligers