Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Vuile ramen op kantoor?

by gerardkempers on maart 23, 2018

Zien de ramen op jouw kantoor er ook zo vies uit? Dit kan natuurlijk niet! Het kantoor is een visitekaartje voor uw bedrijf en moet er daarom zo schoon mogelijk uit zien. Ook voor de werksfeer is het bevordelijk als de ramen er fris en fruitig uit zien, zo heeft het personeel ook het gevoel dat de rest van het pand ook schoon en hygiënisch is.

Glasbewassing is meer dan alleen schone ramen
Bij glasbewassing komt veel meer kijken dan alleen letterljk de ramen schoonmaken. Naast alleen de ramen worden de randen, richels en kozijnen ook meegenomen zodat alles rondom de ramen er spik en span uitziet. Ook de gevelreiniging hoort bij deze behandeling, wanneer je graag ramen wil hebben die er in totaliteit fris uit zien is het handig om het totale pakket aan te schaffen. Daarnaast kunnen er nog meer diensten aangeschaft worden, zo kan er bijvoorbeeld voor resultaatgericht schoonmaken gekozen worden.

Resultaatgericht schoonmaken
Als je wil dat alles op het goede moment schoongemaakt wordt, dus wanneer het nodig is, is het handig om voor resultaatgericht schoonmaken te kiezen. Met deze schoonmaak manier wordt er per schoonmaak moment gekeken welke ruimtes het belangrijkst zijn om schoon te maken op dat moment. Als er bijvoorbeeld een belangrijk evenement is in een bepaalde ruimte wordt deze de betreffende week extra aangepakt. Daarnaast wordt er bijvoorbeeld gekeken welke toiletten het vaakst gebruikt worden en dus het vaakst schoongemaakt moeten worden. Om dit goed te doen komen er steeds meer ontwikkelingen op de markt. Denk bijvoorbeeld aan speciale sensoren die meten welke toiletgroep het meest gebruikt wordt zodat per week met deze gegevens schoongemaakt kan worden. Overweeg dus bij het kiezen van een schoonmaakbedrijf goed welke methode het beste bij jou en jouw doelstellingen past. Begin vandaag nog en laat jouw bedrijfspand stralen!