Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Waarvoor kun je een uitleganimatie gebruiken?

by stefanderuijter on november 16, 2017

Stel je hebt een erg complexe dienst, product of proces om uit te leggen aan je doelgroep. Hoe maak je dan duidelijk wat je precies te beiden hebt? Juist! Met een uitleganimatie. In een korte animatievideo kun je op simpele wijze uitleggen wat je verkoopt in een taal die voor iedereen te begrijpen is; beeldtaal. En zoals iedereen weet: een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Uitleganimatie op je website

Een uitleganimatie is natuurlijk uitermate geschikt om prominent op je homepage te plaatsen. Zo kun je de bezoekers van je website meteen super duidelijk inlichten wat ze van jou kunnen verwachten. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer kanalen waarop je je video kunt verspreiden. En dat kan ik iedereen aanraden, want als je een video hebt, dan moet je er ook optimaal gebruik van maken! Uitleg animaties zijn dan ook harstikke leuk om te delen en te bekijken.

Social media

Ten eerste heb je natuurlijk social media. Het perfecte kanaal om leuke filmpjes te delen met je doelgroep, dus ook je uitleganimatie. Facebook is hier ook perfect voor, maar let wel op, je kunt je video op 2 verschillende manieren delen. Je kunt een linkje van YouTube delen, zodat je de YouTube video deelt. Maar, je kunt ook de video uploaden op Facebook zelf. Het voordeel van laatstgenoemde is dat Facebook dit erg kan waarderen. Het gevolg is dat Facebook de video’s die daar geüpload zijn ook vaker zal tonen aan je bezoekers. Dus wil je meer mensen bereiken, upload de video dan op Facebook zelf! Daarbij kun je natuurlijk ook nog je video gaan delen via Instagram en alle andere social media kanalen waar je gebruik van maakt.

Adverteren met je video

Een ander slim marketingmiddel, is om te adverteren met je video. Dit kun je zo gek maken als je zelf wil. Je kunt adverteren op tv, op YouTube of andere videokanalen, op Facebook of zelfs op het witte doek! Genoeg mogelijkheden. Wil jij ook graag meer doen met video’s? Neem dan eens contact op met een expert die jouw opweg kan helpen.