Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Werken bij een slagerij | vindt jouw nieuwe baan

by gerardkempers on januari 19, 2021

Nederland is een rijk land. Het is een land van welvaart en een overschot aan slagers. Zeker door de huidige crisis zijn veel mensen hun baan kwijtgeraakt. Slagers kunnen geen nieuwe baan vinden in zijn hopeloos op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maar als jij wilt werken in een slagerij en jij hebt de mindset waar wij naar op zoek zijn dan heb jij geluk mijn vriend. Wij hebben een uniek aanbod speciaal voor jou. Wij bieden een manier aan waarop jij kan werken bij een slagerij door heel Nederland. Hoe dat werkt lees je in dit artikel.

 Wat bieden wij aan

Speciaal voor alle hardwerkende ambachtslieden in ons land die willen werken bij een slagerij hebben wij een zeer speciaal aanbod. Wij zijn een bedrijf die samenwerkt met veel andere bedrijven. Slagerijen om precies te zijn. En al onze partners zijn op zoek naar slager zoals jij. Op die manier helpen we elkaar met onze problemen. Jij krijgt een baan waarmee jij door heel Nederland aan het werk kunt, en jij helpt onze partners om extra werk te kunnen verrichten.

Welke eigenschappen moet jij hebben

Wij zijn op zoek naar slagers die erg goed zijn in het vak. Je moet natuurlijk de slagersvakschool hebben afgerond, anders wordt het werken als slager vrij lastig. Daarbij moet jij goed om kunnen gaan met grote mensen en niets terugdeinzen van het snijden in vlees. Ver zijn wij nog op zoek naar iemand die kan doorzetten op momenten dat dit nodig is. Denk jij dat jij de juiste persoon bent waar wij naar op zoek zijn? Laat dan snel van je horen. Zo helpen wij elkaar zo snel mogelijk en is iedereen blij. Voor meer informatie en alle voorwaarden kun je onze website bezoeken of contact met ons opnemen. Wij verheugen ons op een lange samenwerking!