Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Wethouder Rolle uit Leusden overhandigt cheque ten behoeve van Stimulans.

by voorleusden on september 30, 2013

Wethouder Rolle overhandigt cheque ten behoeve van Stimulans.

Afgelopen vrijdag overhandigde wethouder en cheque voor het 25 jarige jubileum van de DUWgroep Leusden. Deze cheque zal worden besteed aan het project “Stimulans”.

Op Vrijdag 27 september 2013 vierde DUWgroep Leusden dat zij al 25 jaar de belangen behartigt van gehandicapten en chronisch zieken in Leusden. Tijdens dit bescheiden verjaardagsfeestje overhandigde Wethouder T. Rolle een cheque namens de gemeente Leusden aan de voorzitter Ton Geijsberts van de DUWgroep.

Links: DUWgroep Leusden voorzitter: Ton Geijsberts. Rechts wethouder Rolle.

Links: DUWgroep Leusden voorzitter: Ton Geijsberts. Rechts wethouder Rolle.

Voorzitter Ton Geijsberts: ”Wij zijn blij verrast met het verjaardagscadeau van de wethouder. Het bedrag zal worden besteed aan het project stimulans”.

Over Project Stimulans

Mensen met een lichamelijke beperking of chronische ziekte kunnen elke eerste maandagmorgen van de maand tussen 10.00 uur en 12.00 uur terecht voor een kopje koffie, gezellig bijpraten of een spelletje spelen. zie ook: http://voorleusden.nl/organisaties/duwgroep/duwgroep-activiteiten/duwgroep-stimulans/

Over DUWgroep Leusden

De DUWgroep streeft naar de verwezenlijking van het ideaal van ‘volwaardig burgerschap’. Een essentieel onderdeel van volwaardig burgerschap is de zeggenschap over het eigen leven op zowel individueel als op maatschappelijk niveau. Zeggenschap en keuzevrijheid zijn op individueel niveau van wezenlijk belang om als mens aan de samenleving deel te kunnen nemen. Op maatschappelijk niveau betekent zeggenschap ook invloed hebben op beslissingen en voorzieningen die het leven van mensen beïnvloeden. Het openbaar bestuur, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties dienen daarom bij de vorming van hun beleid belangenorganisaties te raadplegen voordat maatregelen worden vastgelegd.

 

Meer informatie over de DUWgroep Leusden kunt u vinden op: www.voorleusden.nl