Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Wyandotte kriel

by gerardkempers on april 30, 2018

Bent u op zoek naar een leuke kip voor uw kinderen? Die daarnaast ook en rustig en vriendelijk karakter heeft? Wyandotte kriel is dan een geschikte kip voor u. Wyandotte kriel is een van het populairste kippen ras onder krielkippen.

 

Wat zijn de kenmerken van de Wyandotte kriel?

Een Wyandotte kriel heeft verschillende kenmerken. Ze hebben altijd een rozenkam. Het ras komt in veel kleuren voor, maar de bekendste is de Columbia. Ook de gele poten die Wyandotte kriel heeft zijn opvallend.

Welke kleuren heeft een Wyandotte kriel?

De Wyandotte kriel heeft veel verschillende kleuren. Hieronder ziet u een opsomming in welke kleuren kippen bijna het hele jaar beschikbaar zijn bij de dierenhandel:

  • Goudpatrijs
  • Zilverpatrijs
  • Zilverzwart gezoomd
  • Buffcolumbia
  • Columbia
  • Zwart
  • Donkerblauw
  • Rood

 

Andere kleurslagen zijn regelmatig beschikbaar. U kunt als u een Wyandotte kriel wilt in een kleur die hierboven niet genoemd is bellen naar de dierenhandel om te vragen of de kleur kip die u wilt beschikbaar is.

 

Ik heb een kleine tuin, kan ik dan ook een Wyandotte krielkip in mijn tuin houden?

Zeker, in een kleine tuin kunt u ook kippen houden. Wyandotte kriel zijn hier uitermate geschikt voor. Deze hebben minder ruimte nodig en wegen drie tot vijf keer lichter en eten gemiddeld 70% minder als grote kippen.

 

Waar kan ik een Wyandotte kriel kopen?

Wyandotte kriel kunt u kopen bij verschillende dierenhandels. Deze dierenhandels hebben ook de benodigde producten voor de verzorging van de Wyandotte kriel. Voor vragen of om advies kunt u dit uiteraard aan de medewerkers vragen. Zij kunnen u gericht advies geven wat het beste bij uw past omdat zij veel verstand hebben van de dieren.

 

Wilt u graag een kip die een rustig en vriendelijk karakter heeft en een leuke kip is voor de kinderen? Ga naar de dierenhandel en koop een Wyandotte kriel!