Plaats uw persbericht!

Op deze website kunt u gratis uw persbericht plaatsen met daarin een verwijzing (link) naar uw eigen website. Het plaatsen van deze link draagt bij aan de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines. Leest u voordat u een persbericht plaatst wel even de voorwaarden.

Meld u nu gratis aan en begin direct met schrijven!

Xerox helpt grafimediabedrijven met groei & transformatie tijdens drupa

by marcommit on januari 28, 2016

Breukelen, 28 januari 2016 –  De groeikansen voor grafimediabedrijven liggen bij inkjet productie in kleur, digitaal drukken van verpakkingen, in lean productie en nieuwe diensten met slimme workflowoplossingen. Dit is gebaseerd op de voorspellingen van InfoTrends voor 2019:

  • Het productievolume van kleureninkjet neemt wereldwijd toe met 23 procent.
  • De mogelijkheden voor digitaal geprinte verpakkingen groeien met 22,5 procent
  • Het uitbreiden van workflowoplossingen om nieuwe services aan te bieden wordt topprioriteit voor grafimediabedrijven.

 

Xerox helpt grafimediabedrijven deze kansen in de markt te verzilveren. Tijdens drupa 2016 presenteert Xerox een reeks nieuwe producten en diensten die in het teken staat van ‘Let the Work Flow’. Hiermee biedt Xerox handvatten om de bedrijfsvoering verder te automatiseren, integreren en productiever in te richten. Zo kunnen grafimediabedrijven de grootste uitdagingen aangaan, vooruitgang boeken en efficiënter werken.

 

Robert Stabler, senior vice president en general manager Global Graphic Communications Business Group bij Xerox: “We herkennen deze ontwikkelingen binnen de grafische markt en willen de grafische branche helpen met het omarmen van deze verandering. Ons nieuwe aanbod stelt bedrijven in deze branche in staat om nieuwe businesskansen te ontdekken, meer opdrachten binnen te halen en de veranderingen in de markt met vertrouwen tegemoet te gaan.”

 

Voorafgaand aan drupa is in Düsseldorf van 29 februari tot 2 maart de pre-drupa mediaweek. Tijdens de persconferentie op 1 maart, van 15:45 – 16:45 uur, maakt Xerox verschillende nieuwe ontwikkelingen, vooral op het gebied van inkjet en verpakkingen bekend.

 Xerox stand

Xerox staat met haar stand op drupa in hal 8B. Op de stand is een scala aan productieprinters, workflowoplossingen, business development resources en hoogwaardige toepassingen beschikbaar. Voorbeelden zijn direct mail, catalogi, boeken, transactionele marketing, foto’s en verpakkingen. Bezoekers kunnen leren hoe geautomatiseerde en geïntegreerde end-to-end oplossingen de bedrijfsvoering kunnen transformeren en versterken.

 

Over drupa

Drupa 2016 vindt plaats tussen 31 mei en 10 juni in de Messe Düsseldorf in Duitsland. Meer informatie over de aanwezigheid van Xerox tijdens drupa is beschikbaar via: http://www.xerox.com/digital-printing/drupa/enie.html.